fbpx

Sveti plesi Gurdjieffa že zjutraj

Aktualno, Jutranja.

Jutro, ki ga boste začeli z vodenimi vajami po plesno-gibalni metodi Ishmech, s svetimi plesi po Gurdjieffu, z meditacijo vrtenja ali aktivnimi meditacijami, ki jih vodi plesna pedagoginja Kristina De Ventus, bo zagotovo spremenilo vaš dan. Telesu boste vrnili fizično moč, uravnovesili um in emocije, prevetrili dihalni in srčno-žilni sistem.

Jutranje gibanje in glasba v vaše življenje prineseta sproščenost, čustveno stabilnost, razsodnost, strast, energijo in užitek do življenja. Ko odvržete misli in se gibanje zlije z glasbo, se zgodi čudovita meditacija – življenje postane radostno in strastno.

Dan je najlepše začeti s popolno predajo jutranjem gibanju

Na daljši rok jutranje gibanje deluje samozdravilno, terapevtsko, saj nas osvobaja frustracij, strahov, jeze, žalosti in drugih potlačenih čustev, ki nas ovirajo, da bi živeli polno.

Sveti plesi Gurdjieffa

Preko Ishmecha, svetih plesov Gurdjieffa, vrtenja in aktivne meditacije spoznavamo in raziskujemo svojo notranjost. Vse te metode nas pripeljejo do spremembe notranje kemije. Specifično vodeno gibanje prav tako vpliva na razvijanje in povezovanje zakrnelih sposobnosti možganskih sinaps, kar neposredno vodi v razvoj primarne inteligence.

Človek ne postane pametnejši, temveč inteligentnejši. Informacije naučenega zna v vsakem trenutku uporabiti na primeren način, ne na vedno isti. Tako se ne ponavlja, vedno znova je nov in tudi zdrav.

Kristina De Ventus

Kristina De Ventus je mednarodno priznana vrhunska plesalka in plesna pedagoginja, ki vodi gibalno-plesno metodo Ishmech, svete plese po Gurdiejeffu, tehniko vrtenja po izvorni metodi Rumija in različne aktivne meditacije.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.