fbpx

Marché – jutranja restavracija sredi tržnice

Jutranja.

Marche je kot jutranja restavracija sredi tržnice, ki prebudi vsa vaša čutila in vas popelje v lepši dan. Pri nas vonjate, okušate in občutite svežino.

Brunch v restavraciji Marche

Marché ni običajna restavracija. Je moderna, jutranja restavracija, ki v odprti kuhinji deli z gosti svojo strast do svežine z raznovrstno in bogato ponudbo kot na pisani tržnici. Uporabljajo se le sveže in visokokakovostne sestavine ter kuha po lastnih hišnih receptih. Zdrav zajtrk, hitro kosilo ali pozna večerja? V Marché restavracijah vam pripravijo okusen in zdrav obrok kjerkoli na poti.

Osvežujoči sadno zelenjavni sokovi so odlična izbira za barvite jesenske dni, ko vam bo primanjkovalo energije in vitaminov. V Marché so poskrbeli, da boste tudi v jesenskem času okusili jutranjo svežino naravno stisnjenih sokov. Med jesenskimi plodovi kraljuje buča, ki vas bo navdušila v odlični kombinaciji s pomarančnim sokom ter poskrbela za dodatno energijo.

Sokovi v restavraciji Marche

V Marché Naravni pekarni lahko opazujete kako nastaja prava pekovska mojstrovina in diši po svežem pecivu. »Pri nas je vse ročno zgneteno z ljubeznijo pridnih pekov. Moka, kvas, sol in voda so vse skrivne sestavine za pripravo najboljšega domačega kruha,« povedo v Marché. Ste že poskusili svežo focaccio? V Marché ne zmanjka idej za nadeve. Focaccia mozzarellla in focaccia BBQ piščanec sta hiter in zdrav prigrizek, ki vam ga spakirajo tudi za na pot.

Naravna pekarna - focaccia

Če sledite napotkom in svežim namigom iz Marché tržnice pa si jo lahko pripravite sami doma. Res odlična ideja, ko dobite nenapovedan obisk. Recept za pripravo najboljšega testa za focaccio.

Marché spodbuja in podpira akcijo Jutranja, saj kot gostinsko usmerjeno podjetje podpira zdrav življenjski slog. Svojim gostom in zaposlenim omogočajo zdrav način prehranjevanja na poti s kakovostnim sezonskim sadjem in zelenjavo od lokalnih dobaviteljev, pripravo svežih hladno – toplih jedi in kreativnimi različicami 100% naravnih sokov. Sveže, zdravo in okusno.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.