fbpx

VELUX – strast do dnevne svetlobe in svežega zraka

Jutranja.

Dom nam daje prostor, da delamo stvari, ki jih imamo radi in čas delimo z ljudmi, ki nam veliko pomenijo. Pri VELUX želijo spodbuditi, da si ustvarimo dom, ki nas bo pri tem podpiral.

velux za lepsa jutra

Zdravo in srečno življenje se začne tam, kjer preživimo največ časa: doma. Okolje, v katerem živimo, bi moralo prispevati k našemu dobremu počutju. Življenje brez dnevne svetlobe in svežega zraka pa vpliva na naše zdravje in počutje.

Danes povprečno 90 odstotkov življenja preživimo v zaprtih prostorih. Naši otroci pripadajo generaciji zaprtih prostorov.

Spoznajte novo generacijo mladih

Da bi ostali zdravi in se dobro počutili, se moramo kot človeštvo ponovno povezati z naravo. Obdati se z lepoto dnevne svetlobe in svežega zraka.

Vsak košček neba, ki ga lahko vnesete v svoj dom, lahko izboljša vaše počutje, vas osvobodi in vam omogoči, da se boste počutili bolj povezane z naravo. 

Narava je naša mati. Povabimo jo nazaj v svoje življenje.

Naši domovi bi morali biti narejeni tako, da bi ustrezali spremembam v našem vsakodnevnem življenju. To pomeni, da bi moral vsak prostor zagotavljati spodbujajoče vzdušje, funkcionalnost, prilagodljivost …

VELUX Slovenija je podjetje, ki ga vodi strast do dnevne svetlobe, svežega zraka in boljših bivalnih okolij. Je del mednarodne skupine VELUX s prodajnimi in proizvodnimi dejavnostmi v več kot 35 državah in že več kot 75 let ustvarja boljša bivalna okolja za ljudi po vsem svetu.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Izkorišča dnevno svetlobo in svež zrak.


Sledite nam


RSS Ustavi se!