fbpx

T-lab razvojna delavnica za turistične začetnike

Novice

Dijake, študente, mlade in potencialne turistične podjetnike v okviru razvojne delavnice za turistične začetnike vabijo, da se pridružite v Laboratoriju turističnih priložnosti, T-lab. Pogoj za udeležbo je, da bo vaš T-lab idejni polog izbran kot eden izmed najbolj obetavnih. Delavnica bo od 24. do 26. maja potekala na Dolenjskem, na Pahi v okolici Novega Mesta.  […]

Dijake, študente, mlade in potencialne turistične podjetnike v okviru razvojne delavnice za turistične začetnike vabijo, da se pridružite v Laboratoriju turističnih priložnosti, T-lab. Pogoj za udeležbo je, da bo vaš T-lab idejni polog izbran kot eden izmed najbolj obetavnih.

Delavnica bo od 24. do 26. maja potekala na Dolenjskem, na Pahi v okolici Novega Mesta.  Gostitelj bo Matjaž Pavlin, direktor Kompasa Novo Mesto, večkratni prejemnik sejalca, nacionalne nagrade, ki jo podeljuje javna agencija SPIRIT Slovenija (bivša STO) za najbolj inovativne turistične dosežke.

Govora bo o inovativnosti v turizmu, razvoju podeželja in uspešnih turističnih praksah v slovenskem turizmu. Svoje izkušnje  in mnenja o uresničevanju turističnih idej pa bodo podelili tudi uspešni mladi podjetniki in strokovnjaki, ki se bodo pridružili dogodku. Primere dobre (in inovativne) prakse, si bo moč ogledati tudi na terenu.

Več informacij je na voljo tukaj.

 

T-lab

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!