fbpx

Tečaj popotne in reportažne fotografije v Mariboru

Novice

Popotno fotografijo se, tako kot mnoge druge veščine, lahko učimo in jo izpopolnjujemo ob lastnem delu ter z opazovanjem in proučevanjem  drugih, že izkušenih fotografov. Zato sta izobraževalni agenciji Palladio, v sodelovanju z revijo Horizont pripravili tečaj popotne in reportažne fotografije. Tečaj je namenjen popotnikom oziroma turistom, ki se šele učijo popotne fotografije, kot tudi […]

Popotno fotografijo se, tako kot mnoge druge veščine, lahko učimo in jo izpopolnjujemo ob lastnem delu ter z opazovanjem in proučevanjem  drugih, že izkušenih fotografov. Zato sta izobraževalni agenciji Palladio, v sodelovanju z revijo Horizont pripravili tečaj popotne in reportažne fotografije.

Tečaj je namenjen popotnikom oziroma turistom, ki se šele učijo popotne fotografije, kot tudi tistim, ki na potovanjih že fotografirajo in želijo izboljšati svoje znanje. Vsebuje 48 učnih ur in zajema teoretična predavanja ter praktično delo na terenu. Na tečaju bodo predavali popotni fotografi in fotoreporterji Iztok Bončina, Arne Hodalič in Meta Krese.

Tečaj bo potekal od 02. – 06. ter od 17. – 20. marca 2004 (o lokaciji boste še obveščeni). Predavanja bodo trajala od 15.30 do približno 20.15 (šest šolskih ur dnevno, s krajšimi odmori  v petek in soboto, 19. in 20.03. po devet ur).  Kotizacija za udeležbo na seminarju je za študente 32.000 SIT, za ostale pa 35.000 SIT (vplačate prvi dan na seminarju). Za udeležbo na seminarju je zaželjeno vsaj osnovno znanje o fotografiji, vendar pa se lahko prijavijo tudi začetniki. Zanje bomo (brez doplačila  po dogovoru) pripravili nekaj dodatnih predavanj o osnovah fotografije.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!