fbpx

Terme Tuhelj – Bodite inovativni, podarite doživetje!

Sprostitev, Toplice, Wellness

Ne bodite predvidljivi, ne stavite na preizkušene formule, ne kupujte nesmiselnih daril, pomislite na ljudi, ki jim jih darujete… V materialnem svetu je najdragocenejše darilo doživetje.

Zakaj si ne bi privoščili sproščujočega wellness doživetja v Termah Tuhelj?

Zima poleg žarečih lučk, okraskov in vonja po kuhanem vinu prinaša obilico čudovitih ritualov, ki dvignejo vaše razpoloženje in povežejo ljudi.

Odhod v toplice, sprostitev v savnah, uživanje ob vodi, masaža za dva ali družinski oddih v termah, druženje in objemi naredijo ta letni čas tako čaroben. Da bi se resnično povezali z ljudmi, ki jih imate radi, jim podarite nekaj posebnega. Podarite jim sprostitev.

Terme Tuhelj ponujajo pravo zimsko wellness doživetje − od zdravilnih masaž z eteričnimi olji, ki kožo napravijo čudovito žametno, do vadb v bazenih ali savnah, ki razstrupljajo in krepijo imunost, tuheljsko termalno blato pa je splošno znano po svojih blagodejnih lastnostih.

Iščemo doživetje, zato ga podarite

Zagotovo imate na seznamu svojih priljubljenih tiste, ki jih je težko zadovoljiti, a bi jih radi presenetili. Kupiti standardno darilo ni dobra rešitev. V materialnem svetu, kjer je vse na dosegu roke, še posebej v času praznikov, iščemo doživetje.

Podarite ga, razveselite jih in sebe. To lahko napravite tudi iz vašega najljubšega naslanjača doma. V le nekaj klikih kupite in natisnite darilo, ki bo za vedno ostalo v spominu.

Kliknite na ponudbo darilnih bonov

Kdo bi se uprl wellness tretmaju ali wellness vikendu v Termah Tuhelj, v katerem je vsaka podrobnost zasnovana za sprostitev? Stvari so prehodne, spomin je tisto, kar ostane…

Več informacij: https://www.terme-tuhelj.hr


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]