fbpx

Terme Tuhelj – Bodite inovativni, podarite doživetje!

Sprostitev, Toplice, Wellness

Ne bodite predvidljivi, ne stavite na preizkušene formule, ne kupujte nesmiselnih daril, pomislite na ljudi, ki jim jih darujete… V materialnem svetu je najdragocenejše darilo doživetje.

Zakaj si ne bi privoščili sproščujočega wellness doživetja v Termah Tuhelj?

Zima poleg žarečih lučk, okraskov in vonja po kuhanem vinu prinaša obilico čudovitih ritualov, ki dvignejo vaše razpoloženje in povežejo ljudi.

Odhod v toplice, sprostitev v savnah, uživanje ob vodi, masaža za dva ali družinski oddih v termah, druženje in objemi naredijo ta letni čas tako čaroben. Da bi se resnično povezali z ljudmi, ki jih imate radi, jim podarite nekaj posebnega. Podarite jim sprostitev.

Terme Tuhelj ponujajo pravo zimsko wellness doživetje − od zdravilnih masaž z eteričnimi olji, ki kožo napravijo čudovito žametno, do vadb v bazenih ali savnah, ki razstrupljajo in krepijo imunost, tuheljsko termalno blato pa je splošno znano po svojih blagodejnih lastnostih.

Iščemo doživetje, zato ga podarite

Zagotovo imate na seznamu svojih priljubljenih tiste, ki jih je težko zadovoljiti, a bi jih radi presenetili. Kupiti standardno darilo ni dobra rešitev. V materialnem svetu, kjer je vse na dosegu roke, še posebej v času praznikov, iščemo doživetje.

Podarite ga, razveselite jih in sebe. To lahko napravite tudi iz vašega najljubšega naslanjača doma. V le nekaj klikih kupite in natisnite darilo, ki bo za vedno ostalo v spominu.

Kliknite na ponudbo darilnih bonov

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Kdo bi se uprl wellness tretmaju ali wellness vikendu v Termah Tuhelj, v katerem je vsaka podrobnost zasnovana za sprostitev? Stvari so prehodne, spomin je tisto, kar ostane…

Več informacij: https://www.terme-tuhelj.hr


Sledite nam


RSS Ustavi se!