fbpx

Top kraji za počitnice v Črni Gori

Potovanja

Črna Gora je vedno bolj popularna počitniška destinacija.

# Herceg Novi

Herceg Novi ponuja neskončno možnosti za prijetno počitnikovanje. Ogled zgodovinskih, kulturnih in verskih objektov, pospremimo s kopanjem v morju ali pohodom v bližnje hribovje Orjen.

imeli smo apartma: “Enkrat smo imeli apartma v Bečičih, enkrat v Budvi. Obakrat smo bili zadovoljni, obakrat smo rezervirali preko neta. Osebno nam je bilo v Budvi bolj všeč.”

# Tivat

Tivat leži v osrednjem delu Boke Kotarske, pod goro Vrmac. Njegova največja znamenitost je ogromno pristanišče s privezanimi razkošnimi jahtami, zaradi česar ga mnogi primerjajo z Monakom.

# Igalo

Mesto Igalo slovi po zdravstvenem turizmu, saj je njihovo rahlo radioaktivno blato primerno za zdravljenje revme in dihalnih bolezni.

# Kotor

Srednjeveško mesto Kotor velja za najlepše mesto na črnogorski obali. Njegova pestra zgodovina ponuja ogromno možnosti za raziskovanje. Mesto je tudi odlična izhodiščna točka za obisk nacionalnega parka Lovčen.

# Budva

Stari del mesta je obdan s starodavnim mestnim obzidjem, okoli pa je vsako leto več postavljenih hotelov in počitniških apartmajev. Kljub veliki pozidanosti, Budva ponuja peščene in kamnite plaže ter ogled zgodovinskih znamenitosti.

Vir fotografij: Pixabay, Stockpholio


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!