fbpx

Najlepše plaže v Albaniji

Novice

Albanija, še neraziskani biser.

# Dhermi

Dhermi velja za najlepšo plažo v Albaniji.

solinarka: “V Draču sem bila v lastni režiji par let nazaj in v predsezoni. Takrat je bilo vse čisto, lepa plaža, zelo, zelo prijazni in uslužni domačini. Mož je izgubil na plaži denarnico in tega sploh ni opazil, dokler ni za njim nekdo začel vpiti “Mister, mister” in mu vračati denarnico z vsemi dokumenti. Za zahvalo sploh ni hotel vzeti nekaj denarja, ampak nam je molil vizitko z vabilom, naj ponovno pridemo.”

Dhermi, vir: albania.al

# Borsh

Sedem kilometrov dolgo peščeno plažo Borsh, obkrožajo nasadi oljk in visoko gorovje.

Borsh, vir: intoalbania

# Gjipe

Zaliv Gjipe se nahaja približno pol ure hoje od glavne ceste.

Gjipe, vir: adventurous travels

# Vlora

Vlora je tretje največje albansko mesto, ki se lahko pohvali s čudovitimi plažami.

Vlora, vir: albania.al

# Ksamil

Plažo Ksamil imenujejo tudi jonski biser, sam jo obdaja turkizno modro morje in trije manjši otoki.

Ksamil, vir: albania.al

Vir fotografij tudi: Pixabay, Stockpholio


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.