fbpx

Travel.Over.Net se predstavlja na sejmu TELEINFOS

Novice

Vse zveste uporabnike portala Travel.Over.Net vljudno vabimo na predstavitev, ki bo potekala od 21. do 24. aprila 2004 na sejmu TELEINFOS. Posebno pozornost bomo namenili najnovejšim pridobitvam, kot so rezervacije letalskih kart, hotelov in avtomobilov. V bližnji prihodnosti bomo pripravili tudi možnost rezerviranja lastminute in ostalih cenovno ugodnih turističnih ponudb. Vse, ki vas zanima podrobno […]

Vse zveste uporabnike portala Travel.Over.Net vljudno vabimo na predstavitev, ki bo potekala od 21. do 24. aprila 2004 na sejmu TELEINFOS.

Posebno pozornost bomo namenili najnovejšim pridobitvam, kot so rezervacije letalskih kart, hotelov in avtomobilov. V bližnji prihodnosti bomo pripravili tudi možnost rezerviranja lastminute in ostalih cenovno ugodnih turističnih ponudb. Vse, ki vas zanima podrobno delovanje sistema in vizija za prihodnost, nas lahko obiščete vsak dan v času sejma med 9. in 18. uro, v soboto pa med 9. in 15. uro v Cankarjevem domu. V četrek, 22. aprila, bo možen tudi pogovor z uredniki portala.

Vstop na sejem je prost! Vljudno vabljeni!

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!