fbpx

Tuina in stol masaža, za tiste bolj sramežljive

Novice

Prijetna svetloba, tiha glasba in dišeče olje, ter dlani, ki drsijo po goli koži. Tuina je masaža, ki temelji na spoznanjih tradicionalne kitajske medicine o pretoku telesnih energij po meridianih. Tuina deluje v globino, odpravlja mišične in sklepne težave in je zelo učinkovita masaža pri obravnavanju bolečin različnega izvora v predelu hrbtenice in ramen. Krepi […]

Prijetna svetloba, tiha glasba in dišeče olje, ter dlani, ki drsijo po goli koži. Tuina je masaža, ki temelji na spoznanjih tradicionalne kitajske medicine o pretoku telesnih energij po meridianih.

Tuina deluje v globino, odpravlja mišične in sklepne težave in je zelo učinkovita masaža pri obravnavanju bolečin različnega izvora v predelu hrbtenice in ramen. Krepi imunski sistem, zato jo imajo radi vsi, ki jih izčrpava vsakodnevno stresno življenje in tisti, ki so utrujeni zaradi ponavljajočih se obremenitev. Terme Olimia (Atomske toplice) poleg Tuina masaže in mnogih drugih ponujajo tudi stol masažo, ki je v svetu izredno priznana metoda sproščanja. Izvaja se na posebnem, ergonomsko oblikovanem stolu, brez olj, preko obleke. Maser uporabi različne tehnike: gnete, dviguje, pritiska mišične skupine, mehka tkiva in izbrane akopresurne točke. S to masažno tehniko so masaže postale dosegljive vsem ljudem. Tudi tistim, ki se bojijo olja in onim, ki doslej masaž niso marali, ker nimajo radi, da se njihove kože dotikajo nepoznane roke.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!