fbpx

Turizem si je opomogel od krize in podrl vse rekorde

Novice

Krize v turizmu je konec. Tako vsaj kažejo podatki Svetovne turistične organizacije, saj so prihodki od turizma presegli rekord iz leta 2008. Svetovna turistična organizacija s sedežem v Madridu je sporočila, da so mednarodni turistični prihodi v prvih osmih mesecih letos znašali 642 milijonov in tako presegli rekord iz leta 2008. Od januarja do konca […]

Krize v turizmu je konec. Tako vsaj kažejo podatki Svetovne turistične organizacije, saj so prihodki od turizma presegli rekord iz leta 2008.

Svetovna turistična organizacija s sedežem v Madridu je sporočila, da so mednarodni turistični prihodi v prvih osmih mesecih letos znašali 642 milijonov in tako presegli rekord iz leta 2008. Od januarja do konca avgusta letos se je število mednarodnih turističnih prihodov v primerjavi z istim obdobjem lani povečalo za 40 milijonov, rekordne prihode iz leta 2008 pa so presegli za milijon.

V celotnem letu 2010 naj bi se število prihodov tako povečalo za med pet in šest odstotki, v prihodnjem letu pa za štiri odstotke.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!