fbpx

Ugodnosti mednarodnih popotniških izkaznic: ISIC, IYTC, ITIC

Novice

Če ste stari manj kot 26 let, radi potujete in imate urejen status študenta oziroma dijaka, vam je za 1100 SIT na voljo mednarodna študentska izkaznica  ISIC. Članstvo traja 16 mesecev in nudi tudi do 50% popusta pri transportu, nastanitvah, prehrani, vstopninah v muzeje, galerije, nacionalne in zabaviščne parke … Enake ugodnosti lahko koristite vsi […]

Če ste stari manj kot 26 let, radi potujete in imate urejen status študenta oziroma dijaka, vam je za 1100 SIT na voljo mednarodna študentska izkaznica  ISIC. Članstvo traja 16 mesecev in nudi tudi do 50% popusta pri transportu, nastanitvah, prehrani, vstopninah v muzeje, galerije, nacionalne in zabaviščne parke … Enake ugodnosti lahko koristite vsi ostali, stari manj kot 26 let, brez statusa, z mednarodno mladinsko izkaznico – IYTC.

Učiteljem in profesorjem je namenjena mednarodna učiteljska izkaznica  ITIC, ki nudi enake ugodnosti kot izkaznica ISIC ter omogoča uveljavljanje popustov Coutdown in uporabo brezplačne telefonske linije za pomoč v težavah.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!