fbpx

V deževnem obdobju ugodno v trope

Novice

Deževno obdobje je za potnike, ki so namenjeni v jugovzhodno Azijo, čas cenovno ugodnih potovanj. V tem obdobju občutno znižajo cene za potovanja na Tajsko, Bali, Burmo, Vietnam ali Kambodžo, saj se veliko dopustnikov izogiba potovanjem poleti, v deževnem obdobju. Tisti, ki jih to ne moti, in se ne jezijo, če jih tu in tam […]

Deževno obdobje je za potnike, ki so namenjeni v jugovzhodno Azijo, čas cenovno ugodnih potovanj. V tem obdobju občutno znižajo cene za potovanja na Tajsko, Bali, Burmo, Vietnam ali Kambodžo, saj se veliko dopustnikov izogiba potovanjem poleti, v deževnem obdobju.

Tisti, ki jih to ne moti, in se ne jezijo, če jih tu in tam tudi pošteno zmoči, lahko obiščejo dežele za veliko manj denarja in tudi znamenitosti so v času evropskega poletja veliko manj obiskane. Rože cvetijo, zrak je nekoliko hladnejši in bolj svež. Skoraj nikoli ne dežuje ves dan, običajni so močni, a kratkotrajni nalivi. Na Tajskem je treba računati le z dobro uro dežja na dan. V Maleziji pogosto dežuje le na zahodni obali, medtem ko je na vzhodni obali ( Sarawak ) relativno suho. Na Baliju pa najpogosteje dežuje le ponoči.
 
 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!