fbpx

V PRIČAKOVANJU 12. MEDNARODNE RAZSTAVE NAVTIKE – 8. – 13. maj 2007

Novice

Mednarodna razstava navtike Internautica, ki bo to leto potekala med 8. in 13. majem v portoroški marini, letos obeležuje že svoje dvanajsto leto strme rasti, nenehnega razvoja, odličnosti in visoke kakovosti. V teh letih se je Internautica razvila v najpomembnejši navtični dogodek v tem delu Evrope in ima danes velik vpliv tako na potrošnjo in […]

Mednarodna razstava navtike Internautica, ki bo to leto potekala med 8. in 13. majem v portoroški marini, letos obeležuje že svoje dvanajsto leto strme rasti, nenehnega razvoja, odličnosti in visoke kakovosti. V teh letih se je Internautica razvila v najpomembnejši navtični dogodek v tem delu Evrope in ima danes velik vpliv tako na potrošnjo in strateške odločitve v navtični industriji, kot tudi na turizem v jadranski regiji. Ponuja namreč največjo izbiro navtičnih in športnih izdelkov, strokovnih srečanj, izobraževalnih in športnih dogodkov na enem mestu.

Internautica poleg ugodnih možnosti nakupa plovil in pomorske opreme ponuja tudi številne atraktivne in poučne dogodke, med katere sodijo napete jadralske regate, ekološka srečanja, strokovni seminarji, razstave starih plovil, predstavitve najnovejših dosežkov na področju projektiranja in oblikovanja plovil in vsakodnevni zabavni dogodki z nagradnimi igrami na osrednjem prizorišču.

Razlog za obisk INTERNAUTICE, je poleg prijetnega obiska obale in ogleda prelepih morskih krasotic, lahko nakup navtične opreme po posebnih promocijskih cenah, testna vožnja ali pa kar nakup plovila, ki ga je pred dokončno odločitvijo treba še enkrat dobro pregledati in preizkusiti. Portorož vsako leto za nekaj dni postane navtična prestolnica Jadrana. Napolnijo ga morski navdušenci, navtični zanesenjaki, radovedni pogledi, kupci, ljubitelji plovil, razstavljavci, sprehajalci željni prvih sončnih žarkov, ljubitelji dobre morske hrane. Vsi, ki si želijo le ogledati najnovejše svetovne navtične trende, pomembneži in politiki, ki se udeležijo slavnostnih in zabavnih dogodkov, vsi, ki pomladno INTERNAUTICO izkoristijo za kratek izlet in sprehod po toplem soncu. 
 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!