fbpx

V Štanjel na poletni festival AlterSLO

Novice

V okviru projekta “Štanjel se prebuja” bo potekal  Poletni festival AlterSLO, ki se bo odvijal znotraj obzidja čarobne kraške vasice Štanjel med 13.7. in 14.7. 2013.   Na področju starodavnih znanj, vedenj in izkušenj se bodo s svojimi storitvami, izdelki, degustacijami, predavanji, predstavitvami, delavnicami, tečaji, nastopi ter drugimi spremljajočimi presenečenji predstavili razstavljavci cele Slovenije. Razstavljavci […]

V okviru projekta “Štanjel se prebuja” bo potekal  Poletni festival AlterSLO, ki se bo odvijal znotraj obzidja čarobne kraške vasice Štanjel med 13.7. in 14.7. 2013. 

Na področju starodavnih znanj, vedenj in izkušenj se bodo s svojimi storitvami, izdelki, degustacijami, predavanji, predstavitvami, delavnicami, tečaji, nastopi ter drugimi spremljajočimi presenečenji predstavili razstavljavci cele Slovenije.

Razstavljavci bodo napolnili in popestrili vaške ulice med Grajskim dvoriščem in Ferrarijevim vrtom, pester program pa se bo odvijal na čudovitih lokacijah kot je Ferrarijev vrt, Grajsko dvorišče, stare kraške kleti, prostori Fabianijevega stolpa, travnik,… Poskrbljeno je za prenočišča v skupnih ležiščih tipične kraške hiše, zasebnih apartmajih in možnostjo kampiranja. Pestra pa bo tudi kulinarična ponudba tipičnih kraških jedi in vegetarijansko-veganskih dobrot.

Sledite nam

Skupaj z vami želimo ta Slovenski turistični biser ponovno prebuditi in napolniti s čudovitimi energijami igrivosti, sproščenosti in povezovanja. Vsekakor dobra priložnost poletnega izleta s popotovanjem skozi posebna doživetja.

VSTOP je prost za razstavni del, posamezni dogodki pa so plačljivi z obveznimi predhodnimi prijavami.

Več o posameznih dogodkih in programu festivala, ki se sproti dopolnjuje, lahko spremljate na http://www.alkimija.eu.
Več informacij o sodelovanju na email naslovu natasa.benedejcic(afna)gmail.com ali gsm št. 041 881 070.

Sledite nam


RSS Ustavi se!