fbpx

Varnost na tajskem otoku

Novice

Medtem so si po umoru in posilstvu angleške turistke na Ko Samuiju tajske oblasti močno prizadevajo ohraniti ugled varne države za turiste, je na dan prišlo novo pričevanje. Britanska najstnica je za časopis The Mail povedala, da so na istem otoku tudi njo posilili in da se je odrekla anonimnosti, ki ji je zagotovljena kot […]

Medtem so si po umoru in posilstvu angleške turistke na Ko Samuiju tajske oblasti močno prizadevajo ohraniti ugled varne države za turiste, je na dan prišlo novo pričevanje.

Britanska najstnica je za časopis The Mail povedala, da so na istem otoku tudi njo posilili in da se je odrekla anonimnosti, ki ji je zagotovljena kot žrtvi posilstva, da bi druge opozorila na nevarnost. 18 letno Corrie Anne Holt so menda v nekem baru omamili in jo odvlekli ven pred očmi dveh policistov, ki nista nič ukrenila. Holtova obtožuje tajsko policijo in oblasti, da jih bolj skrbi ugled kot pa varnost turistov.

 

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!