fbpx

Z ZLATKO boste prihranili pri izletih in potovanjih

Novice

Seniorji, z ZLATKO boste prihranili pri potovanjih in izletih
Pojdite, kamor si želite. Z Zlatko za seniorje. Leto dni lahko potujete neomejeno po vseh poteh Slovenije za 299 evrov. Z vozovnico pa koristite popuste tudi pri drugih ponudnikih storitev, kot so cenejše kopanje, nočitve in podobno. Z vami bo ugodno potoval tudi otrok: do 6. leta brezplačno, od 6. do 12. leta pa 50 % ceneje.

Od letos je na voljo nova ponudba, celoletna vozovnica ZLATKA namenjena potnikom starejšim od 65 let. Voznica omogoča neomejeno število potovanj po slovenskih progah v obdobju 12 mesecev po zelo ugodni ceni 299 evrov. Velja za potovanja v 2. razredu vseh vlakov. Če pa se odločite za nakup dveh vozovnic, boste za nakup obeh odšteli samo 499 evrov.

Nakup ZLATKE na obroke

Svojo ZLATKO lahko kupite na obroke. Po novem tudi komitenti banke NLB.

Kako do vozovnice ZLATKA?

Za pridobitev vozovnice potrebujete osebni dokument in izpolnjeno prijavnico, ki jo dobite na prodajnem mestu Slovenskih železnic.

Prodajna mesta
Bohinjska Bistrica, Borovnica, Brežice, Celje, Črnomelj, Divača, Dobova, Domžale, Grosuplje, Hrastnik, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Jarše Mengeš, Jesenice, Kamnik, Koper, Kranj, Krško, Laško, Lesce Bled, Ljubljana, Litija, Ljutomer mesto, Maribor, Most na Soči, Murska Sobota, Nova Gorica, Novo mesto Kandija, Novo mesto, Ormož, Pivka, Poljčane, Postojna, Pragersko, Ptuj, Rače, Radovljica, Rogaška Slatina, Rimske Toplice, Sevnica, Sežana, Šentjur, Škofja Loka, Trbovlje, Trebnje, Velenje, Vuhred, Vuzenica, Zagorje, Zidani Most.

Z vami in ZLATKO, otroci potujejo brezplačno

Potovanje z otroci je vedno prijetno in zabavno. Z vami in vašo vozovnico ZLATKA, lahko vnučki – otroci do 6. leta potujejo brezplačno, od 6. do 12. leta pa po polovični ceni.

Dodatne ugodnosti z Zlatko

Poleg ugodne cene za neomejeno število voženj pa vozovnica Zlatka imetnikom prinaša še nekatere druge ugodnosti. Kot velja za vse vozovnice Slovenskih železnic bodo lahko tudi uporabniki vozovnic Zlatka uveljavljali popuste tudi pri storitvah in izdelkih drugih ponudnikov. Med njimi je največ popustov na cene vstopnic za kopališča in na prenočitve:
• 50 % popusta za celodnevni obisk termalnega parka v Termah Ptuj in 20 % popusta za wellness storitve v wellness centru Valens Augusta v Grand Hotelu Primus;
• 30 % popusta na sobotni celodnevni obisk bazenov Termalija in Aqualuna v termah Olimia, za otroke do 12. leta pa 50 % popusta;
• 25 % popusta za kopanje in obisk savne ter 15 % popusta za wellness storitve v Wellness centru Amalija v Rimskih termah;
• 20 % popusta za obisk poletne in zimske termalne riviere in savna parka v Termah Čatež;
• 20 % popusta za kopanje, kopanje in savno, ter 10 % popusta za zdravstvene in wellness storitve v Zdravilišču in Wellness parku Laško;
• 10 % popusta za kopanje v Vodnem parku Bohinj. Upokojencem ob nakupu tridnevnega paketa prenočitev v hotelu Bohinj EKO Park vrnejo strošek prevoza z vlakom;
• 20 % popusta za prenočitve v Hotelu Cubo v Ljubljani;
• 20 % popusta za prenočitve v Hotelu Meksiko v Ljubljani;
• 15 % popusta za prenočitve v Hotelu Park Ljubljana;
• 15 % popusta za prenočitve v hostlu Vrba in 10 % popusta za ponudbo hrane a la carte v Gostilni pod Vrbo v Ljubljani.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Loti Palmer: Prepoznajte (narcistične) metode manipulacije
  Oseba z narcističnimi lastnostmi (ali motnjo) potrebuje občutek, da je svet okoli nje tak, kot ga vidi in razume ona, zato si za dosego tega cilja pomaga z različnimi sredstvi. Glavno med njimi je manipulacija. Spoznajte najbolj pogoste oblike in se jim z znanjem in veščinami uprite.
 • Vsak človek ima v sebi čarobno vilo
  Vsak izmed nas si je že kdaj zaželel, da bi imel čarobno moč iz pravljic in bi z njo premikal gore, si uresničeval skrite želje ali pa se maščeval ljudem, ki so nas prizadeli. Tudi jaz imam kdaj tako željo.
 • Ustavi se in prisluhni … zvokom narave … glasu tišine … sočloveku … sebi
  Kaj se zgodi, ko se naše telo umiri, pozornost prenesemo na to, kar čutimo in manj, kar mislimo, ter se prepustimo tihemu opazovanju tega, kar nas v naravi obdaja in kar se v nas naravno poraja?
 • Jasna Dolamič Gričar: Komunikacija je najtrdnejši temelj odnosov
  Dobra komunikacija je najtrdnejši temelj dobrih odnosov. To povem na vsakem srečanju, druženju, vedno, ko dobim za svoj govor priložnost. Izkazalo se je, da je moja trditev, moje prepričanje, moj moto, popolnoma pravilno, več kot pravilno, da drži kot pribito.
 • Gregor Pirc: Ko zboliš, se resno pogovoriš s seboj
  »Rak«. Že samo beseda te zdrami, kaj šele ko pomisliš, da bi se lahko zgodilo tebi. Običajno zboli nekdo iz službe, morda tvoj sosed, meni pa se to ne more zgoditi, pogosto prepričanje opiše Gregor Pirc iz društva Onkoman.