fbpx

Z avtobusom čez otok sladkorja

Novice

Na Kubi se lahko individualni potniki s klimatiziranimi avtobusi odpravijo v številna mesta na otoku. Glavne proge iz Havane so do Varadera ( vožnja traja 3 ure, enosmerna vozovnica pa stane preračunano 10 evrov), do Vinalesa ( vožnja traja 3 ure in 15 minut, vozovnica pa stane 12 evrov ), do Trinidada ( vožnja traja […]

Na Kubi se lahko individualni potniki s klimatiziranimi avtobusi odpravijo v številna mesta na otoku. Glavne proge iz Havane so do Varadera ( vožnja traja 3 ure, enosmerna vozovnica pa stane preračunano 10 evrov), do Vinalesa ( vožnja traja 3 ure in 15 minut, vozovnica pa stane 12 evrov ), do Trinidada ( vožnja traja 5 ur in pol, vozovnica stane 24,50 evra ), do Santiaga de Cuba ( vožnja traja 12 ur, vozovnica stane 50 evrov ).

Dobre avtobusne povezave so tudi med Trinidadom in Varaderom ( vožnja traja 5 ur in pol, cena vozovnice je 20 evrov ), med Trinidadom in Santiagom de Cuba ( vožnja traja 12 ur, cena vozovnice je 32,50 evra ). Avtobus se na poti ustavi v vsakem večjem mestu, kjer je moč izstopiti in vstopiti. Info: viazul.com.

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.