fbpx

Z avtobusom čez otok sladkorja

Novice

Na Kubi se lahko individualni potniki s klimatiziranimi avtobusi odpravijo v številna mesta na otoku. Glavne proge iz Havane so do Varadera ( vožnja traja 3 ure, enosmerna vozovnica pa stane preračunano 10 evrov), do Vinalesa ( vožnja traja 3 ure in 15 minut, vozovnica pa stane 12 evrov ), do Trinidada ( vožnja traja […]

Na Kubi se lahko individualni potniki s klimatiziranimi avtobusi odpravijo v številna mesta na otoku. Glavne proge iz Havane so do Varadera ( vožnja traja 3 ure, enosmerna vozovnica pa stane preračunano 10 evrov), do Vinalesa ( vožnja traja 3 ure in 15 minut, vozovnica pa stane 12 evrov ), do Trinidada ( vožnja traja 5 ur in pol, vozovnica stane 24,50 evra ), do Santiaga de Cuba ( vožnja traja 12 ur, vozovnica stane 50 evrov ).

Dobre avtobusne povezave so tudi med Trinidadom in Varaderom ( vožnja traja 5 ur in pol, cena vozovnice je 20 evrov ), med Trinidadom in Santiagom de Cuba ( vožnja traja 12 ur, cena vozovnice je 32,50 evra ). Avtobus se na poti ustavi v vsakem večjem mestu, kjer je moč izstopiti in vstopiti. Info: viazul.com.

 

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!