fbpx

Za Zavetišče Ljubljana študentje pravkar pripravljajo fund raising projekt

Aktualno, Novice, Zanimivosti

Svet se spreminja in spreminjajo se tudi zahteve s katerimi se soočajo podjetja in zaposleni, ki se morajo in želijo dokazovati v nenehno spreminjajočem se svetu.

Zaposleni se zavedajo, da se morajo, če želijo ostati konkurenčni in napredovati v karieri, stalno izobraževati.

Z optimalno strukturo 10-20-70 do praktičnih in inovativnih rešitev za podjetja

Sodelovanje in povezovanje s podjetji in organizacijami v Sloveniji in tujini je na DOBA Fakulteti stalna praksa. Da so programi res praktično uporabni zagotavljajo z optimalno strukturo študija, kjer je 10 % študija namenjenih strukturiranemu učenju (to so online predavanja, webinarji, študij literature …), 20 % je namenjeno učenju od drugih, kamor spada timsko delo, … in 70 % iz izkušenj, kar je reševanje dejanskih problemov, praktično delo in projekti.

Najbrž se že sprašujete, kaj vse študentje rešujejo. Nekaj primerov.

Oglaševalske akcije

Pri predmetu Oglaševalske akcije so študentje sodelovali pri pripravi oglaševalske akcije za Založbo Didakta za promocijo knjige Hrepenenja in usoda: prve ženske na osemtisočakih. Za Zavetišče Ljubljana študentje pravkar pripravljajo fund raising projekt za to največjo institucijo za oskrbo zapuščenih domačih hišnih živali.

V okviru predmeta Menedžment dogodkov so študenti za podjetje Lidl Slovenija pripravili predstavitev za Slovenski oglaševalski festival.
Za podjetje Kraš d.d. so študenti pri predmetu Oglaševalske akcije pripravili Kreativno strategijo za oglaševalsko akcijo Domačica Kokos.

Študij skozi prakso je po oceni študentov izjemno koristen, saj lahko dobro prakso prenesejo tudi v svoje delovno okolje.

ONLINE ŠTUDIJ – NAJBOLJŠA IZBIRA

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Študirali boste brez odsotnosti iz dela in brez nepotrebnih poti na predavanja. Dobin model online študija z dvema mednarodnima akreditacijama velja za enega najbolj domišljenih in kakovostnih v svetovnem merilu, po mnenju študentov pa je to ena najbolj fleksibilnih oblik izobraževanja, ki je prilagojena zaposlenim odraslim in mladim, ki želijo nekaj več.


Sledite nam


RSS Ustavi se!