fbpx

Zagotovljene nepozabne počitnice za vso družino

Aktualno, Novice

Kakovostna wellness ponudba, vodna doživetja, razvajanje v svetu savn, zdravstveni programi, različna paleta kulinaričnih užitkov, možnost rekreacije, čist zrak in mir ter bogata okoliška ponudba sestavljajo mozaik prerojenega življenja v Termah Olimia. V poletnem času najbolj navdušuje zunanji Termalni park Aqualuna, ki, s svojimi bazeni in številnimi vodnimi atrakcijami, vabi na vodno zabavo in sprostitev […]

Kakovostna wellness ponudba, vodna doživetja, razvajanje v svetu savn, zdravstveni programi, različna paleta kulinaričnih užitkov, možnost rekreacije, čist zrak in mir ter bogata okoliška ponudba sestavljajo mozaik prerojenega življenja v Termah Olimia.

V poletnem času najbolj navdušuje zunanji Termalni park Aqualuna, ki, s svojimi bazeni in številnimi vodnimi atrakcijami, vabi na vodno zabavo in sprostitev prav vse generacije. Čaka vas pravi pravcati bazen z valovi, vznemirljive vodne drče,  številne steze za spuste, za najbolj drzne pa je tu King Cobra najbolj divji tobogan v Sloveniji, kjer zaključni padec za 50 stopinj ne pusti ravnodušnega še tako adrenalina željnega obiskovalca.

Aqualuna uresničuje sanje vaših najmlajših. Njim so namenjeni mini klub King Kobra z razgibano animacijsko vsebino, številni otroški bazeni z vodnim igralom Aquajungle ter Aquasafari, z živalmi naravne velikosti, ki vas presenetijo na vsakem koraku … tu so še lov na zlato, vsakodnevne zabave in koncerti ter najbolj nepozabne rojstnodnevne zabave.

Kaj se skriva za vrati vodnega parka Aqualuna?

V Termah Olimia radi rečemo, da obstaja svet in obstaja drugačen svet.. takšen drugačen svet je zagotovo Aqualuna. Za vrati vodnega parka Aqualuna najdemo številne objekte za družinsko zabavo, prijetno druženje in sprostitev. Zagotovo boste najprej opazili adrenalinski stolp z vodnimi atrakcijami in tobogani. Kar 11 jih imamo, najbolj oči bodeča je pa seveda naša kraljica adrenalina King Cobra, ki je z nami že tretjo sezono. Poleg tega imamo 4 večje bazene, eden med njimi je tudi valovalni z največjimi valovi v Sloveniji. Nato Aqua safari, z živalmi v naravni velikosti, Aqua džungla z vodnimi igrali za otroke, rudnik za iskanje zlata nato 2 restavraciji, več barov, tudi sladoledni butik imamo.. Vse to pa spremlja naša navihana animacijska ekipa, ki skrbi za zabavo najmlajših in tudi tistih malo starejših.

Aqualuna uresničuje sanje najmlajšim družinskim članom. Kakšne atrakcije so namenjene prav njim?

Aqualuna uresničuje sanje vaših najmlajših. Njim so namenjeni mini klub King Kobra z razgibano animacijsko vsebino, številni otroški bazeni z otroškimi vodnimi drčami in otroškim toboganom, otroško trdnjavo in grad v Aquadžungli, imamo tudi trampoline in salon z igralnimi aparati.

V Aquasafariju lahko spoznavajo živali v naravnih velikostih, ki vas presenetijo na vsakem koraku … tu so še lov na zlato, vsakodnevne zabave in koncerti ter najbolj nepozabne rojstnodnevne zabave.

aqualuna_(1)

V bazenih pa je posebna olimska termalna voda. Kako le-ta vpliva na naše počutje?

Kopanje in zabava v termalni vodi ne poskrbi le za vaše dobro počutje, temveč ima tudi številne pozitivne učinke. Gibanje v termalni vodi zmanjšana napetost mišic, poveča gibljivost in mišično moč ter blaži bolečine. Izboljša prekrvavitev telesa in posledično pospeši presnovo ter izločanje strupov. Termalna voda Term Olimia deluje protivnetno in bakteriostatično. Na kožo deluje dobrodejno, predvsem na kronične nenalazljive kožne bolezni. Plavanje v termalni vodi sprošča endorfine – hormone sreče. V poletnih mesecih je pa seveda najpomembneje, da nas prijetno osveži.

Kaj vse lahko obiščete v okolici?

  1. Samostan Olimje s 3. Najstarejšo lekarno v Evropi
  2. Čokoladnica Synercus Olimje
  3. Grad Podsreda
  4. Agolf – pravi raj za golfiste
  5. Številni vinotoči in domače pivovarne ter kmečki turizmi
  6. Jelenov greben
  7. Koča pri čarovnici – dežela pravljic in domišljije
  8. Številne kolesarske in pešpoti

Virgin_Mary's_church

Če še niste rezervirali svojega dopusta, je odločitev jasna!

Pokličite še danes in si zagotovite poletni oddih z 10% popustom.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Prav tako bomo vsem, ki boste pri nas bivali v času do 31. 8. 2015, priznali tudi poseben DRUŽINSKI BONUS: 2 otroka do 11,99. leta pri nas bivata GRATIS.

To pa še ni vse! Če vas ugodna cena družinskih paketov ne prepriča, se prepričajte o njeni bogati vsebini. Poleg osnovne ponudbe s polpenzionom ter bogatega animacijskega programa čez poletje, vsakemu otroku pripada tudi darilo, vsak dan vam zagotovimo 2 urno varstvo za otroke, če pa se odločite pri nas bivati dlje, vas bomo zapeljali na zanimiv izlet v bližnji Rogatec (muzej na prostem). Da bo mera pestrosti in aktivnosti polna, ne pozabite, da smo za vas pripravili tudi ugodno izposojo koles, s katerimi se lahko s celo družino odpravite na izlet po urejenih kolesarskih poteh v bližnji okolici in tako spoznate idilično okolico Kozjanskega.

Kam, če ne k nam?

Več na www.terme-olimia.com

Oglasno sporočilo


Sledite nam


RSS Ustavi se!