fbpx

Zakaj ljubitelji gibanja JOMO obožujejo Terme Olimia?

Sprostitev, Toplice, Wellness

Nov trend med milenijci se popolnoma ujema z vašim jesenskim razpoloženjem. Iščete umirjenost, udobno vzdušje brez da brezciljno hodite ven na zabave in v klube? Čas je za wellness − in ne kakršen koli, temveč tisti, najbolj prestižni, v Wellnessu Orhidelia

Zato Wellness Orhidelia, ki je že deseto leto zapored na prestolu slovenske wellness ponudbe, nudi prava vzdušje za ljubitelje gibanja JOMO. Tukaj je vse usmerjeno v umirjanje misli, prebujanje ljubezni do lastnega telesa in duha ter sproščanju pozitivnih čustev. Navdahnjen z nenavadno črno orhidejo, dizajn izžareva razkošje in eleganco, fino estetiko in popoln mir, kar je tisto, kar iščete v hladnejšem delu leta.

»Joy Of Missing Out« (JOMO) ali »veselje, da bomo nekaj zamudili« je novo gibanje, ki na prvo mesto postavlja drobne užitke, zadovoljstvo samega s seboj in uživanje v intimnem vzdušju brez družbenih omrežij, gneče in glasne glasbe.

Je v popolnem nasprotju z željo, da ne bi zamudili nobenega priljubljenega dogodka, zabave ali festivala.

Izkusite vse čare najboljšega sloveskega wellnessa skozi namestitveni paket Čarobnost Orhidelie

Pripisujejo ga čustveno inteligentnim ljudem in tistim, ki pred vse ostale užitke postavljajo rituale nege in sprostitve.

Edinstvena masaža z mangovim maslom in Svet savn

Za trenutek pozabite na družbena omrežja in socializacijo. Čas je za spa tretmaje. Potopite se v blagodejno olimsko termalno vodo in odkrijte posebne dimenzije savnanja. Mojstri savne vam bodo pričarali pravi teater in izbirali boste lahko med vrtinčenjem zraka, parnimi in finskimi savnami, po uživanju na toplem pa pride na vrsto hladen bazen ali masaža stopal na masažni stezi ter globoka sprostitev na tematskih počivališčih. 

Samo v Wellnessu Orhidelia lahko poskusite s posebej ustvarjeno masažo z mangovim maslom, ki je odlično za tonus in regeneracijo kože. Spretne roke terapevta masirajo celotno telo in vam pričarajo občutek ugodja, s posebnim poudarkom na masaži obraza, dlani in stopal.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!
 • SLIKOVITO z Ano Kersnik Žvab o jogi preko spleta
  1.5.2020 pričnemo z BREZPLAČNO jogo prek spleta pod vodstvom mednarodno priznane jogistke in avtorice knjižnih uspešnic za jogo Ane Kersnik Žvab.