fbpx

Zakaj ljubitelji gibanja JOMO obožujejo Terme Olimia?

Sprostitev, Toplice, Wellness

Nov trend med milenijci se popolnoma ujema z vašim jesenskim razpoloženjem. Iščete umirjenost, udobno vzdušje brez da brezciljno hodite ven na zabave in v klube? Čas je za wellness − in ne kakršen koli, temveč tisti, najbolj prestižni, v Wellnessu Orhidelia

Zato Wellness Orhidelia, ki je že deseto leto zapored na prestolu slovenske wellness ponudbe, nudi prava vzdušje za ljubitelje gibanja JOMO. Tukaj je vse usmerjeno v umirjanje misli, prebujanje ljubezni do lastnega telesa in duha ter sproščanju pozitivnih čustev. Navdahnjen z nenavadno črno orhidejo, dizajn izžareva razkošje in eleganco, fino estetiko in popoln mir, kar je tisto, kar iščete v hladnejšem delu leta.

»Joy Of Missing Out« (JOMO) ali »veselje, da bomo nekaj zamudili« je novo gibanje, ki na prvo mesto postavlja drobne užitke, zadovoljstvo samega s seboj in uživanje v intimnem vzdušju brez družbenih omrežij, gneče in glasne glasbe.

Je v popolnem nasprotju z željo, da ne bi zamudili nobenega priljubljenega dogodka, zabave ali festivala.

Izkusite vse čare najboljšega sloveskega wellnessa skozi namestitveni paket Čarobnost Orhidelie

Pripisujejo ga čustveno inteligentnim ljudem in tistim, ki pred vse ostale užitke postavljajo rituale nege in sprostitve.

Edinstvena masaža z mangovim maslom in Svet savn

Za trenutek pozabite na družbena omrežja in socializacijo. Čas je za spa tretmaje. Potopite se v blagodejno olimsko termalno vodo in odkrijte posebne dimenzije savnanja. Mojstri savne vam bodo pričarali pravi teater in izbirali boste lahko med vrtinčenjem zraka, parnimi in finskimi savnami, po uživanju na toplem pa pride na vrsto hladen bazen ali masaža stopal na masažni stezi ter globoka sprostitev na tematskih počivališčih. 

Samo v Wellnessu Orhidelia lahko poskusite s posebej ustvarjeno masažo z mangovim maslom, ki je odlično za tonus in regeneracijo kože. Spretne roke terapevta masirajo celotno telo in vam pričarajo občutek ugodja, s posebnim poudarkom na masaži obraza, dlani in stopal.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]