fbpx

Zakaj ljubitelji gibanja JOMO obožujejo Terme Olimia?

Sprostitev, Toplice, Wellness

Nov trend med milenijci se popolnoma ujema z vašim jesenskim razpoloženjem. Iščete umirjenost, udobno vzdušje brez da brezciljno hodite ven na zabave in v klube? Čas je za wellness − in ne kakršen koli, temveč tisti, najbolj prestižni, v Wellnessu Orhidelia

Zato Wellness Orhidelia, ki je že deseto leto zapored na prestolu slovenske wellness ponudbe, nudi prava vzdušje za ljubitelje gibanja JOMO. Tukaj je vse usmerjeno v umirjanje misli, prebujanje ljubezni do lastnega telesa in duha ter sproščanju pozitivnih čustev. Navdahnjen z nenavadno črno orhidejo, dizajn izžareva razkošje in eleganco, fino estetiko in popoln mir, kar je tisto, kar iščete v hladnejšem delu leta.

»Joy Of Missing Out« (JOMO) ali »veselje, da bomo nekaj zamudili« je novo gibanje, ki na prvo mesto postavlja drobne užitke, zadovoljstvo samega s seboj in uživanje v intimnem vzdušju brez družbenih omrežij, gneče in glasne glasbe.

Je v popolnem nasprotju z željo, da ne bi zamudili nobenega priljubljenega dogodka, zabave ali festivala.

Izkusite vse čare najboljšega sloveskega wellnessa skozi namestitveni paket Čarobnost Orhidelie

Pripisujejo ga čustveno inteligentnim ljudem in tistim, ki pred vse ostale užitke postavljajo rituale nege in sprostitve.

Edinstvena masaža z mangovim maslom in Svet savn

Za trenutek pozabite na družbena omrežja in socializacijo. Čas je za spa tretmaje. Potopite se v blagodejno olimsko termalno vodo in odkrijte posebne dimenzije savnanja. Mojstri savne vam bodo pričarali pravi teater in izbirali boste lahko med vrtinčenjem zraka, parnimi in finskimi savnami, po uživanju na toplem pa pride na vrsto hladen bazen ali masaža stopal na masažni stezi ter globoka sprostitev na tematskih počivališčih. 

Samo v Wellnessu Orhidelia lahko poskusite s posebej ustvarjeno masažo z mangovim maslom, ki je odlično za tonus in regeneracijo kože. Spretne roke terapevta masirajo celotno telo in vam pričarajo občutek ugodja, s posebnim poudarkom na masaži obraza, dlani in stopal.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.