fbpx

Zdrav zajtrk na poti v Marché

Aktualno, Jutranja.

Zajtrk je najpomembnejši del dneva, kljub temu si velikokrat zanj enostavno ne vzamemo dovolj časa.

Zdrav in uravnotežen obrok je pomemben del jutranje rutine, zato so v Marché restavracijah v jesenskem času poskrbeli,  da gostom zagotovijo kvaliteten jutranji obrok.

»Privoščite si zdrav zajtrk na poti,«

svetuje in priporoča Marché.

Katere pa so najboljše sestavine za zdrav zajtrk?

Jajčna omleta s sirom, šunko ali zelenjavo

Jajca so odlično super živilo, ki jih je priporočljivo vključiti v vsakodnevni obrok. Umešana, kuhana jajca ali jajčna omleta so ena izmed bolj priljubljenih načinov priprave. V Marché vam priporočajo okusno jajčno omleto, ki vam jo pripravijo po naročilu s šunko, sirom ali svežo sezonsko zelenjavo. V jesenskem času so poskrbeli za novo jutranjo ponudbo, ki jo sestavlja jajčna omleta, kos domačega kruha in 1 dcl sveže stisnjenega pomarančnega soka.

Domača granola s sadnjem

Imate tudi vi radi kosmiče s sadjem? Novo v ponudbi: Marché domača granola. Odlična izbira za hrustljav zajtrk, z dodatkom jogurta, svežega sadja in 1 dcl sveže stisnjenega pomarančnega soka pa je tudi hranljiv obrok, ki vas bo držal pokonci cel dan

Zdrav zajtrk na poti – omleta ali granola  je na voljo po odlični ceni 4,50 EUR.

Ponudba zdravega zajtrka na poti je na voljo v restavracijah Marche, ki jih najdete na vseh pomembnejših avtocestnih povezavah po Sloveniji. Več informacij najdete na njihovi spletni strani www.marche-movenpick.si/sl.

Vzemite si čas za zdrav zajtrk!


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.