fbpx

Zdrav zajtrk na poti v Marché

Aktualno, Jutranja.

Zajtrk je najpomembnejši del dneva, kljub temu si velikokrat zanj enostavno ne vzamemo dovolj časa.

Zdrav in uravnotežen obrok je pomemben del jutranje rutine, zato so v Marché restavracijah v jesenskem času poskrbeli,  da gostom zagotovijo kvaliteten jutranji obrok.

»Privoščite si zdrav zajtrk na poti,«

svetuje in priporoča Marché.

Katere pa so najboljše sestavine za zdrav zajtrk?

Jajčna omleta s sirom, šunko ali zelenjavo

Jajca so odlično super živilo, ki jih je priporočljivo vključiti v vsakodnevni obrok. Umešana, kuhana jajca ali jajčna omleta so ena izmed bolj priljubljenih načinov priprave. V Marché vam priporočajo okusno jajčno omleto, ki vam jo pripravijo po naročilu s šunko, sirom ali svežo sezonsko zelenjavo. V jesenskem času so poskrbeli za novo jutranjo ponudbo, ki jo sestavlja jajčna omleta, kos domačega kruha in 1 dcl sveže stisnjenega pomarančnega soka.

Domača granola s sadnjem

Imate tudi vi radi kosmiče s sadjem? Novo v ponudbi: Marché domača granola. Odlična izbira za hrustljav zajtrk, z dodatkom jogurta, svežega sadja in 1 dcl sveže stisnjenega pomarančnega soka pa je tudi hranljiv obrok, ki vas bo držal pokonci cel dan

Zdrav zajtrk na poti – omleta ali granola  je na voljo po odlični ceni 4,50 EUR.

Ponudba zdravega zajtrka na poti je na voljo v restavracijah Marche, ki jih najdete na vseh pomembnejših avtocestnih povezavah po Sloveniji. Več informacij najdete na njihovi spletni strani www.marche-movenpick.si/sl.

Vzemite si čas za zdrav zajtrk!


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]