fbpx

Grčija je top poletna izbira

Potovanja

Grčija je odlična izbira za vso družino.

# Čudovite plaže

Dolge peščene plaže, kristalno čista voda, modre kupolaste strehe in očarljivi sončni zahodi so razlogi, da je Grčija ena izmed najlepših poletnih destinacij v Evropi.

# Odlična hrana

Hrana v Grčiji je raznolika, med drugim vključuje ribje specialitete in različne vrste zelenjave. Le kdo ne pozna grškega girosa in solate?

Kofetarica: “4 tedni Grčije v lastni režiji, ogled 3 kikladskih otokov (z notranjimi trajekti) ter Aten, prenočevanje v penzionih, hrana, spominki, trajekt Benetke-Patras ter avtobus Patras-Pireji, potepanje po otokih,….. v septembru lani(ko je že posezona) za dve osebi 2000 evrov. Pa nič šparanja. Preko agencije bi za ta denar verjetno uživala le en teden ali največ štirinajst dni…”

Grška solata

# Ugodno vreme

Grčija ima zelo ugodno klimo in večinoma stabilno sončno vreme.

# Dobre cene

Spremljajte first ali last minute ponudbe ter rezervirajte prenočišče in letalsko karto po ugodnih cenah. Cene hrane so ponekod celo nižje kot v Sloveniji.

Akropola v Atenah

# Bogata kultura

Grčija velja za zibelko demokracije. Skozi ostanke mest, templjev in amfiteatrov nas popelje skozi svojo bogato zgodovino.

# Enostaven dostop

Do Grčije se lahko odpravite z letalom ali v kombinaciji avtomobila in trajekta, ki vas zapeljeta do večine grških otokov.

Deskanje na vodi

# Vodni športi

Če ste ljubitelji vodnih športov, potem je Grčija prava izbira za vas. Preizkusite se lahko v potapljanju, deskanju, kajakaštvu ali kitesurfingu.

Vir fotografij: Pixabay, Stockpholio


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.