fbpx

Grčija je top poletna izbira

Potovanja

Grčija je odlična izbira za vso družino.

# Čudovite plaže

Dolge peščene plaže, kristalno čista voda, modre kupolaste strehe in očarljivi sončni zahodi so razlogi, da je Grčija ena izmed najlepših poletnih destinacij v Evropi.

# Odlična hrana

Hrana v Grčiji je raznolika, med drugim vključuje ribje specialitete in različne vrste zelenjave. Le kdo ne pozna grškega girosa in solate?

Kofetarica: “4 tedni Grčije v lastni režiji, ogled 3 kikladskih otokov (z notranjimi trajekti) ter Aten, prenočevanje v penzionih, hrana, spominki, trajekt Benetke-Patras ter avtobus Patras-Pireji, potepanje po otokih,….. v septembru lani(ko je že posezona) za dve osebi 2000 evrov. Pa nič šparanja. Preko agencije bi za ta denar verjetno uživala le en teden ali največ štirinajst dni…”

Grška solata

# Ugodno vreme

Grčija ima zelo ugodno klimo in večinoma stabilno sončno vreme.

# Dobre cene

Spremljajte first ali last minute ponudbe ter rezervirajte prenočišče in letalsko karto po ugodnih cenah. Cene hrane so ponekod celo nižje kot v Sloveniji.

Akropola v Atenah

# Bogata kultura

Grčija velja za zibelko demokracije. Skozi ostanke mest, templjev in amfiteatrov nas popelje skozi svojo bogato zgodovino.

# Enostaven dostop

Do Grčije se lahko odpravite z letalom ali v kombinaciji avtomobila in trajekta, ki vas zapeljeta do večine grških otokov.

Deskanje na vodi

# Vodni športi

Če ste ljubitelji vodnih športov, potem je Grčija prava izbira za vas. Preizkusite se lahko v potapljanju, deskanju, kajakaštvu ali kitesurfingu.

Vir fotografij: Pixabay, Stockpholio


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko gozd zapolni praznino
  Poslušam, ko ne vem, kam. In grem tja, kjer je moja duša doma. Vprašam in slišim. In vem, kaj mi povedati ima, narava. Znova in znova. Pojdi v gozd. Bodi, kot da nisi nič. Šele prazen lahko postaneš spet poln in šele praznina naredi prostor zate, pravega tebe.
 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.