fbpx

Jutranje milijaderjevo vodilo – 8

Aktualno, Jutranja.

Še naprej dviguj svoje življenjske standarde proti absolutni vrhunskosti

Nikdar ne nehaj izboljševati kakovosti svojih juter in tudi odličnosti svojega življenja.

Hedonistične prilagoditve

Hedonistične prilagoditve opisujejo psihološke okoliščine, ko se človek privadi na spremembe v okolju in življenju. Končno dobiš povišico plače, ki si si jo želel že leta, in tisti dan si presrečen. Potem ta novi prihodek postane tvoje novo normalno. Veselje, ki si ga čutil, upade. Ali pa se preseliš v hrupno stanovanje blizu železniških tirov, vendar čez čas ne slišiš več vlakov. Ali pa te naprimer nov avtomobil, ki si si ga ravno kupil vznemirja do trenutka, ko po nekaj tednih postane samo še en del tvoje realnosti. To so primeri hedonistične prilagoditve v praksi.

Poskrbi, da bo vsako četrtletje boljše od prehodnega

Zdravilo za ta človeški način obstoja je nenehno višanje osebnih standardov in dviga kakovosti življenja. Poskrbi, da bo vsako četrtletje boljše od predhodnega. Tako delajo velikani in legende.

Skozi življenje se pomikaj na vrhunski ravni. Življenje je čisto prekratko, da ne bi zase poskrbel tako imenitno kot le lahko. S tem, ko boljše skrbiš zase, se bodo ustrezno izboljšali tudi odnosi z drugimi, z delovnim področjem, denarjem in svetom nasploh, ker je tvoj odnos z vsem, kar je zunaj tebe. Prikaz tvojega odnosa s samim seboj. Tako to gre.

Vse v presežkih

Vlagaj v najboljše knjige, ki jih lahko kupiš, pa boš bogato nagrajen. Jej odlično hrano najboljše kakovosti, pa čeprav si lahko trenutno privoščiš samo solato za predjed v razkošni lokalni restavraciji. Pojdi na kavo v najboljši hotel v svojem mestu. Vsak dan poslušaj veselo glasbo. Obiskuj umetniške galerije, da se bosta ustvarjalnost in zavest slikarjev prijela tvoje duše.

In ne pozabi – bodi pogosto v bližini cvetic; rože ti dvignejo frekvenco in tudi sposobnost, da vidiš alternativno vesolje, ki ga obiskujejo vsi vizionarji. Zakaj misliš, da ima toliko velikih svetnikov, vidcev, zdravilcev in modrecev rože zraven sebe? Prijetno boš presenečen, ko boš videl, kaj bo to naredilo za tvojo moč, da ustvariš vse, kar si želiš.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Jutranje milijaderjevo vodilo – 7
Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani


Sledite nam


RSS Ustavi se!