fbpx

Jutranje milijaderjevo vodilo – 7

Aktualno, Jutranja.

Optimalno zdravje povečuje tvojo moč, da ustvarjaš čarovnijo.

Razgibavanje takoj zjutraj je zmagovalec, ko gre za skrb za zdravje. Ta nadvse pomembna dejavnost je zdaj opravljena in naša energija, telo in duh so pripravljeni, da začnejo delati čudeže v tem dnevu.

Ko postane telovadba vsako jutro rutina, smo presenečeni, kako slabo se počutimo, če jo kakšen dan izpustimo. Šele takrat spoznamo, kako smo se počutili, preden smo to navado sprejeli za svojo.

Odlično zdravje je resnično bogastvo.

Tisti, ki izgubijo dobro zdravje, si ga do konca življenja spet poskušajo povrniti.

Ko dosežemo najboljšo telesno pripravljenost v svojem življenju, ko uredimo svojo prehrano, da ustreza našemu počutju, dodamo spalne navade, takrat upočasnimo tudi staranje.

Tako izpostavimo intimen odnos s svojim suverenim jazom.

Tako sprožimo še več genialnosti, veličine in soočanja v svetu. To nam v zameno prinese veliko finančno bogastvo. A kar je še veliko pomembnejše, postavljeni smo v položaj, da lahko prispevamo še več. Najlepše je, da lahko pomagamo drugim.

Vsak čarodej zelo dobro pozna to resnico.

Jutranje milijaderjevo vodilo – 6
Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]