fbpx

Jutranje milijaderjevo vodilo – 7

Aktualno, Jutranja.

Optimalno zdravje povečuje tvojo moč, da ustvarjaš čarovnijo.

Razgibavanje takoj zjutraj je zmagovalec, ko gre za skrb za zdravje. Ta nadvse pomembna dejavnost je zdaj opravljena in naša energija, telo in duh so pripravljeni, da začnejo delati čudeže v tem dnevu.

Ko postane telovadba vsako jutro rutina, smo presenečeni, kako slabo se počutimo, če jo kakšen dan izpustimo. Šele takrat spoznamo, kako smo se počutili, preden smo to navado sprejeli za svojo.

Odlično zdravje je resnično bogastvo.

Tisti, ki izgubijo dobro zdravje, si ga do konca življenja spet poskušajo povrniti.

Ko dosežemo najboljšo telesno pripravljenost v svojem življenju, ko uredimo svojo prehrano, da ustreza našemu počutju, dodamo spalne navade, takrat upočasnimo tudi staranje.

Tako izpostavimo intimen odnos s svojim suverenim jazom.

Tako sprožimo še več genialnosti, veličine in soočanja v svetu. To nam v zameno prinese veliko finančno bogastvo. A kar je še veliko pomembnejše, postavljeni smo v položaj, da lahko prispevamo še več. Najlepše je, da lahko pomagamo drugim.

Vsak čarodej zelo dobro pozna to resnico.

Jutranje milijaderjevo vodilo – 6
Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.