fbpx

Kaj kupiti za darilo, ko nimaš ideje?

D.ecembrska, Zanimivosti

Kaj kupiti je druga najpogostejša besedna zveza, ki jo ljudje iščemo na Googlu. Takoj za vprašanjem, “kaj za kosilo?”

Polno zasedeni vse bolj drvimo v praznični čas in se zadržujemo, da ne bi šli po nakupih, saj je še prezgodaj. Ne želimo, tako “kot vsi drugi”, podleči nakupovalni mrzlici in biti košček mozaika nakupovalnih središč.

Tolažimo se, da je še čas in se poigravamo z mislijo, ali letos sploh kaj pokloniti bližnjim, ali pa v duhu ekologije in upora potrošništvu ostati pri pomarančah in arašidih, kot je to bilo v navadi desetletja nazaj.

Čeprav se zdi, da je časa še dovolj, iz izkušenj vemo, da bodo prazniki že jutri potrkali na vrata. Kar naenkrat se bomo zavedli, da jutri zvečer gremo na praznično večerjo in še nimamo daril. Ali celo, da je danes božični večer, mi pa nimamo nič za svojega dragega življenjskega sopotnika. Tudi to se je morda že komu zgodilo.

V izogib časovni stiski, ožuljenim nogam, nejevolji pred blagajnami, neuspešnemu zavijanju in onesnaževanju domov z “lovilci prahu” vas potolažimo, da imamo predlog. Darilni bon je prav tako lepo darilo.

Kaj pa, če bi podarili letos nekaj uporabnega

Seveda bi bilo lepše, če bi sami spesnili verze, naslikali prizor vaših skupaj preživetih trenutkov, poklonili potovanje v želeno deželo ali bili cele dneve doma pri svojih najdražjih … Ampak nismo vsi nadarjeni in nimamo možnosti.

Zato takrat, ko nimate ideje in nimate možnosti pokloniti nekaj, česar si obdarovani res želi in zasluži, mu poklonite nekaj, kar potrebuje in mu bo prišlo prav.

Naj se letos vaš praznični mesec odvije prijetno in mirno.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Zapisala: A.V.


Sledite nam


RSS Ustavi se!