fbpx

Ljubljana – Milano – Ljubljana

Aktualno, Novice

Na slovenski dan, 19. junija, na Expo v Milano s posebnim vlakom SŽ – že od 79 evrov Slovenske železnice bodo na svetovno razstavo EXPO 2015 v Milano, na kateri sodeluje 142 držav, na slovenski dan zapeljali posebni vlak. Odhod iz Ljubljane bo v četrtek, 18. junija, ob 23.45, z vmesnimi postanki v Postojni, Divači […]

expo_2015_702_x_249_2_

Na slovenski dan, 19. junija, na Expo v Milano s posebnim vlakom SŽ – že od 79 evrov

Slovenske železnice bodo na svetovno razstavo EXPO 2015 v Milano, na kateri sodeluje 142 držav, na slovenski dan zapeljali posebni vlak. Odhod iz Ljubljane bo v četrtek, 18. junija, ob 23.45, z vmesnimi postanki v Postojni, Divači in Sežani za vstop potnikov, ter se prek Trsta, Benetk prepeljal na železniško postajo Milano Rho Fiera, ki je v neposredni bližini dogajanja. Prihod v Milano je predviden ob 8. uri zjutraj. Povratek iz Milana proti Ljubljani je predviden isti dan, 19. junija, ob 21.30, s predvidenim prihodom v Ljubljano 20. junija okoli 4. ure zjutraj.

6

Cena povratnega potovanja Ljubljana – Milano Rho Fiera za posamezno osebo je 99 evrov! Za organizirane skupine 10 oseb (in več) stane povratno potovanje 79,00 evrov! Cena vključuje tudi brezplačno vozovnico za potovanje iz vseh železniških postaj v Sloveniji do Ljubljane, Postojne, Divače in Sežane ter nazaj, ter pogostitev na vlaku. 

 


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.