fbpx

14 tisoč dobrodelnih Božičkov na enem mestu je podrlo svetovni rekord

Novice

Porto – Več kot 14 tisoč ljudi, oblečenih v Božičke, je v nedeljo paradiralo po ulicah portugalskega mesta Porto, da bi postavili svetovni rekord za največje število Božičkov na enem mestu, in na ta način zbrali denar za dobrodelne namene. V Portugalskem mestu Porto se je zbralo več kot 14 tisoč ljudi, oblečenih v Božičke. […]

Porto – Več kot 14 tisoč ljudi, oblečenih v Božičke, je v nedeljo paradiralo po ulicah portugalskega mesta Porto, da bi postavili svetovni rekord za največje število Božičkov na enem mestu, in na ta način zbrali denar za dobrodelne namene.

V Portugalskem mestu Porto se je zbralo več kot 14 tisoč ljudi, oblečenih v Božičke.

foto: Reuters

Navkljub mrzlemu vremenu in dežju se je na ulicah zbralo več kot 14 tisoč ljudi, med njimi tudi ženske in otroci, ki so bili oblečeni v belo-rdeča oblačila, obraz pa jim je krasila košata brada, piše britanski Telegraph….


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]
 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.