fbpx

Razstava Svetovnega prvenstva v košarki Turčija 2010

Novice

Nakupovalno središče Citypark skupaj z vsemi športnimi navdušenci letos še posebej aktivno spodbuja naše reprezentante. Po uspešni razstavi fotografij iz nogometnega prvenstva v Južnoafriški republiki so sedaj pripravili razstavo Svetovnega prvenstva v košarki Turčija 2010. Obiskovalci si tako med 23. avgustom in 15. septembrom v pritličju Cityparka lahko ogledajo fotografije iz preteklega prvenstva na Japonskem, […]

Nakupovalno središče Citypark skupaj z vsemi športnimi navdušenci letos še posebej aktivno spodbuja naše reprezentante. Po uspešni razstavi fotografij iz nogometnega prvenstva v Južnoafriški republiki so sedaj pripravili razstavo Svetovnega prvenstva v košarki Turčija 2010. Obiskovalci si tako med 23. avgustom in 15. septembrom v pritličju Cityparka lahko ogledajo fotografije iz preteklega prvenstva na Japonskem, pripravljalnih tekem in aktualnih spopadov naše ekipe v Turčiji.

 

Po uspešnem nastopu slovenske nogometne reprezentance v JAR celotna Slovenija že drži pesti za naše košarkarje, ki bodo vse svoje spretnosti pokazali že konec meseca v Turčiji. V nakupovalnem središču Citypark so v ta namen pripravili razstavo v znamenju košarke, kjer obiskovalcem ponujajo pregled fotografij iz prejšnjega svetovnega prvenstva na Japonskem in pripravljalnih tekem na letošnje prvenstvo. Fotografsko zgodbo bodo ažurno dopolnjevali z aktualnimi fotografijami iz svetovnega prvenstva v Turčiji. Razstavo in celoten prostor so popestrile tudi zastave vseh držav, ki bodo letos nastopile na košarkarskem prvenstvu.

Športni duh bo redno beležil športni fotograf Aleš Fevžer, ki bo košarkaško zgodbo povezal v celoto s pričetkom na uvodnih tekmah ter zaključil z navdušenjem, evforijo in zmagoslavjem naravnost iz Turčije….

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!