fbpx

Daleč stran. Na počitnice.

Aktualno, Sprostitev, Toplice, Wellness, Zanimivosti

Daleč stran. A še vedno blizu.

Minevajo dnevi, tedni, meseci … Zimske plašče smo medtem zamenjali za kratke rokave, naokoli se že en mesec sprehajamo v natikačih. Na vrtu je iz sadik zrasla ogromna solata. Edini znani obraz zadnjega meseca je sosedov. Edina znana roka pa je cev hišnega sesalca.

Želimo si skočiti v vodo in ležernih poletnih dni. Želimo si zaplavati! Želimo si piknika s prijatelji. In želimo si sprehoda v neznano. Želimo se objeti in nazdraviti. In želimo imeti mir − pred delom od doma, pred mediji, pred hišnimi opravili, in … in čisto zares želimo verjeti, da bomo lahko kmalu, ampak zelo kmalu, odšli daleč, daleč stran.

Daleč stran, kjer se začne življenje.

In kadar v nekaj zares verjamemo, se to zgodi. Kmalu bo čas, ko boste v avto pakirali rokavčke, na avto pa nalagali kolesa. Ko boste med vožnjo na počitnice v Podčetrtek kupili krofe in z veseljem mahali tablam, ki vam prijazno izrekajo dobrodošlico v novi občini. Bližje ko boste cilju, več bo v avtu življenja in pričakovanja. Začenjajo se vaše počitnice, daleč stran. V okolju, obdanem z naravo. V tisočerih bazenih polnih zdravilne termalne vode. Tam, kjer sta doma tradicija in gostoljubje. Za nekaj gorami in nekaj vodami … v Termah Olimia − prestolnici termalnih užitkov.

Kjer se sprostiš in osvežiš

Si predstavljate prvi brezskrbni skok v vodo? Tisti občutek, ko vas ob prvem plavalnem zamahu v sezoni oblije občutek neverjetne lahkosti gibanja. Ko zajamete globok dih, se potopite v vrelec in sami s sabo tekmujete, kako daleč lahko plavate pod vodo … Daleč! Ali pa občutek, ko vas predrami gong, jutranja joga pa je točno tisto, kar vaše telo potrebuje pred okusnim zajtrkom, ki ga za vas gojijo okoliške kmetije in pripravijo naši pridni kuharji. In že je nov dan, daleč stran!

Kjer se povežeš z naravo in s sabo

Si predstavljate, ko vas zjutraj na obrazu pobožajo prvi sončni žarki, ki pokukajo izza gričev Obsotelja in Kozjanskega … Ko zažvrgolijo ptice, vesele da živijo v tako krasnem okolju. Ko si ne morete pomagati, da ne greste še pred zajtrkom na sprehod v bližnji gozd in se vanj potopite − sami ali s pomočjo strokovnjakov. Ko zadihate zrak tako čist in svež, da začutite, kako postopoma preplavi vaše telo. Ko ponovno začutite sebe. Odločite se, da boste danes odšli na kolo, jutri na Rudnico, pojutrišnjem pa na obisk v vinsko klet in ekološko kmetijo. Vmes pa boste plavali, plavali in plavali … Daleč stran.

Daleč najbolj nora ponudba

Že načrtujete in s prstom na zemljevidu po kokoški potujete? Ste pripravljeni, da raziščete lepote naše dežele, kot jih niste nikoli, da raziščete kotičke Slovenije, za katere morda ne veste, da sploh obstajajo. Da ponovno napolnite bazene, vrtove in parke. Tako blizu so, a tako daleč! Preden pa vas odnese − saj veste kam − obiščite spletno stran www.terme-olimia.com, kjer so vam pripravili noro ponudbo ob ponovnem odprtju kompleksa!

So rekli noro? Daleč najboljšo! Prvim gostom ob odprtju na(d)grajujejo bivanje z vse do 50 % popusta na izbran paket.

Skočite na www.terme-olimia.com in se prepričajte.

Daleč stran. A brez skrbi.

V Termah Olimia je varnost in zdravje gostov na prvem mestu, zato brez skrbi −ob ponovnem odprtju bodo skrajno resno upoštevali vse varnostne ukrepe, ki bodo sprejeti s strani pristojnih institucij.  


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]