fbpx

Jutranje milijaderjevo vodilo – 10

Aktualno, Jutranja.

Nebesa na zemlji so stanje, ne kraj

Vsak dan odpotuj v zamaknjenost in si privošči redne pustolovščine v čudenje. Čudenje je tako mogočen vir sreče in ključna veščina pri spodbujanju nenehnega povečanja genialnosti.

Vse velike žene in možje na svetu so se naučili, kako se sprostiti v čarobnost dneva, ki so ga preživeli očarljivo.

Nebesa na zemlji niso kraj

Čemur so nesmrtni filozofi, mistki in rešitelji pravili “nebesa na zemlji”, ni kraj, ampak stanje, v katerem se lahko naseliš.

Ko kultiviraš svoje stanje uma, očiščuješ svoje stanje čustev, izboljšuješ telesno zdravje in povzdiguješ duha, bo način, kako dojemaš in izkušaš življenje korenito spremil tvojo izkušnjo.

Ampak če ne narediš tega globoko pomembnega dela, ne boš nikdar vedel.

Ko torej posvetiš več časa osebnemu mojstrstvu, se bo povečala ljubezen, ki jo čutiš do sebe.

In vsi veliki uspehi in zasebne radosti so odvisni od tega, koliko se imaš rad.

Nizka lastna cena je to, kar te ohranja v okovih dvoma, negotovosti in strahu. Zaradi tega, kar so ti ljudje povedali o tebi v tvoji rani mladosti, tvoja podzavest zanemarja tvoj pogum, tlači tvojo visokost in v okove veže tvojo veličino. Če opustiš lažna prepričanja, za katera misliš, da so resnica, in ko osvobodiš čustvene rane, ki ti prepričujejo, da bi ljubil – in tukaj imam v mislih veliko več od romantike – boš razvil sposobnost, da vso to novo resničnost, o kateri govorim, začutiš. Od nekdaj je tam. Ampak je zaradi umazanega filtra, skozi katerega gledaš svet, ne vidiš.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Vseeno ni nič narobe. Nič nisi zapravil. Vse se odvija, kot se mora. Na koncu boš spoznal, da je bilo zelo malo tistega, kar se ti je zgodilo, naključje. Vse je namenjeno tvoji rasti. In vse je bilo za tvoje dobro.

Jutranje milijaderjevo vodilo – 9
Ob 5ih vstani in svet ti bo ležal na dlani


Sledite nam


RSS Ustavi se!