fbpx

Krompirjeve počitnice v Termah Tuhelj

Aktualno, Toplice

Animacijska ekipa bo poskrbela, da bodo vaši prazniki nepozabni.

Najboljše jesenske počitnice v letošnjem letu vas zagotovo čakajo v Termah Tuhelj, kjer so pod taktirko najmlajših pripravili najboljši scenarij, da bi bile to res najbolj zabavne počitnice do sedaj.

2

Poleg že tako atraktivnega All inclusive light z brezplačnim bivanjem za dva otroka, so v sklopu paketa pripravili tudi neomejeno pijačo ob obrokih, vodno zabavo na bazenih in seveda tudi sprostitev za starše v Svetu Savn.

Animacijska ekipa bo poskrbela, da bodo vaši prazniki nepozabni. Vaši otroci se bodo zabavali na bazenih, v tematskih delavnicah, v otroških igralnici, kjer jih bo obiskal vedno zabaven Tuhi, maskota Term Tuhelj.

3

Da bo doživetje popolno, priporočamo, da raziščete lepote Hrvaškega Zagorja, kjer vas bodo, poleg v jesensko barvo odete prečudovite narave, navdušile še kulturno-zgodovinske znamenitosti, številni dvorci in odlična kulinarična ponudba. Hrvaška je polna življenja in v vseh letnih časih polna magičnosti. Doživite jo tudi vi.

htz-2016-logo-slogan-slovenski_rgb-267x170


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.
 • Kako utišati glas notranjega kritika
  Vsi imamo notranjega kritika. To je glas znotraj nas, ki nam šepeta, da nismo dovolj pametni, močni, sposobni, talentirani, privlačni, izobraženi. S tem prebuja dvom in nezaupanje v naše moči in sposobnosti. Del nas je prepričan, da nas ta glas varuje, zato mu verjamemo. Vendar notranjega kritika lahko tudi utišamo!