fbpx

Krompirjeve počitnice v Termah Tuhelj

Aktualno, Toplice

Animacijska ekipa bo poskrbela, da bodo vaši prazniki nepozabni.

Najboljše jesenske počitnice v letošnjem letu vas zagotovo čakajo v Termah Tuhelj, kjer so pod taktirko najmlajših pripravili najboljši scenarij, da bi bile to res najbolj zabavne počitnice do sedaj.

2

Poleg že tako atraktivnega All inclusive light z brezplačnim bivanjem za dva otroka, so v sklopu paketa pripravili tudi neomejeno pijačo ob obrokih, vodno zabavo na bazenih in seveda tudi sprostitev za starše v Svetu Savn.

Animacijska ekipa bo poskrbela, da bodo vaši prazniki nepozabni. Vaši otroci se bodo zabavali na bazenih, v tematskih delavnicah, v otroških igralnici, kjer jih bo obiskal vedno zabaven Tuhi, maskota Term Tuhelj.

3

Da bo doživetje popolno, priporočamo, da raziščete lepote Hrvaškega Zagorja, kjer vas bodo, poleg v jesensko barvo odete prečudovite narave, navdušile še kulturno-zgodovinske znamenitosti, številni dvorci in odlična kulinarična ponudba. Hrvaška je polna življenja in v vseh letnih časih polna magičnosti. Doživite jo tudi vi.

htz-2016-logo-slogan-slovenski_rgb-267x170


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.