fbpx

Krompirjeve počitnice v Termah Tuhelj

Aktualno, Toplice

Animacijska ekipa bo poskrbela, da bodo vaši prazniki nepozabni.

Najboljše jesenske počitnice v letošnjem letu vas zagotovo čakajo v Termah Tuhelj, kjer so pod taktirko najmlajših pripravili najboljši scenarij, da bi bile to res najbolj zabavne počitnice do sedaj.

2

Poleg že tako atraktivnega All inclusive light z brezplačnim bivanjem za dva otroka, so v sklopu paketa pripravili tudi neomejeno pijačo ob obrokih, vodno zabavo na bazenih in seveda tudi sprostitev za starše v Svetu Savn.

Animacijska ekipa bo poskrbela, da bodo vaši prazniki nepozabni. Vaši otroci se bodo zabavali na bazenih, v tematskih delavnicah, v otroških igralnici, kjer jih bo obiskal vedno zabaven Tuhi, maskota Term Tuhelj.

3

Da bo doživetje popolno, priporočamo, da raziščete lepote Hrvaškega Zagorja, kjer vas bodo, poleg v jesensko barvo odete prečudovite narave, navdušile še kulturno-zgodovinske znamenitosti, številni dvorci in odlična kulinarična ponudba. Hrvaška je polna življenja in v vseh letnih časih polna magičnosti. Doživite jo tudi vi.

htz-2016-logo-slogan-slovenski_rgb-267x170


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]
 • Ustavi se in se nam pridruži pri reševanju izzivov
  V Lidlu Slovenija bodo v avgustu v sklopu vseslovenske akcije Ustavi se, ki letos v ospredje postavlja komunikacijo, dejavni na svojem Instagram profilu.