fbpx

Krompirjeve počitnice v Termah Tuhelj

Aktualno, Toplice

Animacijska ekipa bo poskrbela, da bodo vaši prazniki nepozabni.

Najboljše jesenske počitnice v letošnjem letu vas zagotovo čakajo v Termah Tuhelj, kjer so pod taktirko najmlajših pripravili najboljši scenarij, da bi bile to res najbolj zabavne počitnice do sedaj.

2

Poleg že tako atraktivnega All inclusive light z brezplačnim bivanjem za dva otroka, so v sklopu paketa pripravili tudi neomejeno pijačo ob obrokih, vodno zabavo na bazenih in seveda tudi sprostitev za starše v Svetu Savn.

Animacijska ekipa bo poskrbela, da bodo vaši prazniki nepozabni. Vaši otroci se bodo zabavali na bazenih, v tematskih delavnicah, v otroških igralnici, kjer jih bo obiskal vedno zabaven Tuhi, maskota Term Tuhelj.

3

Da bo doživetje popolno, priporočamo, da raziščete lepote Hrvaškega Zagorja, kjer vas bodo, poleg v jesensko barvo odete prečudovite narave, navdušile še kulturno-zgodovinske znamenitosti, številni dvorci in odlična kulinarična ponudba. Hrvaška je polna življenja in v vseh letnih časih polna magičnosti. Doživite jo tudi vi.

htz-2016-logo-slogan-slovenski_rgb-267x170


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!