fbpx

Miss Indije vrnila krono

Novice

Zmagovalka tekmovanja za Miss Indije je vrnila svojo krono, potem ko so jo mediji napadali, da je v nasprotju s pravili tekmovanja poročena. Takoj po njeni zmagi na indijskem tekmovanju so televizijske postaje začele kar tekmovati, katera bo dobila več izjav njenih “znancev” in sosedov, ki so trdili, da je v resnici poročena. Lakšmi Pandit, […]

Zmagovalka tekmovanja za Miss Indije je vrnila svojo krono, potem ko so jo mediji napadali, da je v nasprotju s pravili tekmovanja poročena.

Takoj po njeni zmagi na indijskem tekmovanju so televizijske postaje začele kar tekmovati, katera bo dobila več izjav njenih “znancev” in sosedov, ki so trdili, da je v resnici poročena. Lakšmi Pandit, ki bi morala predstavljati Indijo na letošnjem svetovnem lepotnem tekmovanju, trdi, da ni poročena. Kljub temu je vrnila krono, saj meni, da zaradi čustvenega stanja, v katerega jo je spravila medijska gonja, ni sposobna korektno opraviti vaj. Te pa so potrebne, da bi dobro nastopila na tekmovanju za Miss Sveta. Organizatorji še niso sporočili, katera lepotica jo bo zamenjala.

Sledite nam

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!