fbpx

Na tropskem otoku bi delalo na tisoče ljudi

Novice

Na turistični urad avstralske zvezne države Queensland, ki je pred dnevi objavil razpis za sanjsko službo na čudovitem tropskem otoku, je prišlo že na tisoče prijav. Kandidati se prijavljajo z videoposnetki, na katerih na različne načine poudarjajo svoje odlike. S posebnim videom, ki je bil deležen velike pozornosti, je to, kaj iščejo pri bodočem skrbniku […]

Na turistični urad avstralske zvezne države Queensland, ki je pred dnevi objavil razpis za sanjsko službo na čudovitem tropskem otoku, je prišlo že na tisoče prijav.

Kandidati se prijavljajo z videoposnetki, na katerih na različne načine poudarjajo svoje odlike. S posebnim videom, ki je bil deležen velike pozornosti, je to, kaj iščejo pri bodočem skrbniku čudovitega otoka, prikazal kar sam urad. Najbolj gledan je videoposnetek, na katerem si je “kandidatka” za sanjsko službo dala izdelati tetovažo, ki izraža njeno neizmerno ljubezen do avstralskega Velikega koralnega grebena z napis “Jaz (srce) otoke Velikega koralnega grebena”.

 Največja znamenitost Quennslanda je Veliki koralni greben.

Foto: EPA


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!