fbpx

NAJ Terme Čatež

Novice

Na  jubilejni, 20. sezoni izbora najbolj priljubljenih slovenskih kopališč, ki je bila 20.10.2010 v Moravski toplicah, so  Terme Čatež znova prejele kar 2 laskava naziva. TERMALNA RIVIERA tudi letos NAJ .. Največ glasov je v kategoriji velikih termalnih kopališč tudi letos pripadlo TERMALNI RIVIERI Terme Čatež (sledila sta ji Naravni park terme 3000 Moravske toplice […]

Na  jubilejni, 20. sezoni izbora najbolj priljubljenih slovenskih kopališč, ki je bila 20.10.2010 v Moravski toplicah, so  Terme Čatež znova prejele kar 2 laskava naziva.

TERMALNA RIVIERA tudi letos NAJ ..

Največ glasov je v kategoriji velikih termalnih kopališč tudi letos pripadlo TERMALNI RIVIERI Terme Čatež (sledila sta ji Naravni park terme 3000 Moravske toplice in Aqualuna Term Olimia), v kategoriji vodnih parkov je tretje mesto osvojil AQUAPARK ŽUSTERNA (največ glasov je prejelo Vodno mesto Atlantis, za njim se je uvrstil Vodni park Bohinj).

…NAJ tudi HOTEL  – AQUAPARK HOTEL ŽUSTERNA

… NAJ KAMP TERME ČATEŽ –  po ADAC-u še priznanje Alan Rogers

ADAC – Camping and Caravning vodnik je kampu Terme Čatež za leto 2010 dodelil priznanje kot najboljši slovenski kamp, s strani Turistične zveze Slovenije pa je prejel tudi nagrado za 2. najboljši srednje velik kamp v Sloveniji za leto 2010.

Alan Rogers – eden vodilnih vodičev za kampe v Evropi –  je med 2.000 kampi v Evropi izbral kamp  Terme Čatež kot enega izmed najbolje ocenjenih kampov v kategoriji Active Holiday Awards 2010. Podelitev priznanja bo 11. januarja 2011v Utrechtu na Nizozemskem.

Veseli december v Termah Čatež…

Tudi letošnjo zimsko ponudbo smo popestrili z zabavo za vse generacije na 600 m2 velikem nadkritem drsališču na prostem, kjer boste lahko pridrsali v novo leto, saj bo drsališče odprto 1.1.2011 odprto od 00:30 pa do 3.00 ure.

V drsanju boste lahko uživali predvidoma vse do marca 2011, in sicer vsak dan od 12. do 22. ure, med vikendi in prazniki od 10. do 22. ure. V času božično – novoletnih praznikov pa smo pripravili posebno animacijo na drsališču, kot tudi po hotelih (prihod Božička, programi v Savna parku…).


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]
 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.