fbpx

Nakup cenejših vstopnic za obisk zabaviščnega parka LEGOLAND® Deutschland Resort

Novice

V bavarskem Günzburgu se nahaja zabaviščni park LEGOLAND®, eden izmed najbolj obiskanih zabaviščnih parkov v počitniški deželi Nemčiji. LEGOLAND® vas pričakuje z več kot 60. atrakcijami, 10. tematskimi parki in 56. milijoni barvitih lego kock, kjer lahko tudi sami pokukate v svet svojih LEGO junakov, pa tudi s številnimi novimi atrakcijami.

Obiskovalce navdušujeta vrtiljak LEGO® Virtual Reality Coaster, ki vas popelje v nove dimenzije vožnje, na področju Minilanda pa so voljo galaktične novosti iz LEGO Star WarsTM iz več kot 25. milijonov lego kock. Podajte se na razburljivo vožnjo z vlakcem smrti, na potep po Evropi ali v skrivnostno, potopljeno mesto Atlantida!

“Pred dvemi tedni smo šli z otroci v Legoland. Nahaja se pri mestu Guenzburg, tik ob avtocesti med Muenchnom in Stuttgartom. Čiste vožnje z avtom iz Ljubljane do tja je kakih 5.5 ur, po avtocesti. Računajte še na kak postanek oz. zastoj. O samem parku si lahko več najdete na www.legoland.de, tudi cene vstopnic (so za 1 ali 2 dni) so navedene. Cene vstopnic za otroke in odrasle se preveč ne razlikujejo, niso pa nizke. Potrebno je plačati tudi dnevno parkirišče. Karto za parking kupite že ob kupovanju vstopnic. Park se da obdelati v enem dnevu, seveda, če gneča ni prevelika.”

Forum: Kam in kako na počitnice

Do cenejših vstopnic – TUKAJ!

V tematskem parku LEGO® NINJAGO® WORLD, se lahko vsi mali in veliki junaki podajo na edinstveno interaktivno 4D pustolovščino »LEGO NINJAGO The Ride« ter kopico drugih zabavnih ninja avantur.

LEGOLAND®, kraljestvo Faraonov © LEGOLAND®

Kraljestvo Faraonov

“Vsekakor smo šli na vse “atrakcije” skupaj ali jaz z sinom. Je zanimivo, saj je res posvečeno na temo Lego kocke. Obstajajo tudi igralnice (tja se umakneš med opoldansko pripeko ali dežjem), kjer lahko sestavljaš avtomobilčke in njihovo hitrost preverjaš na stezi z uro, na voljo so tudi Duplo kocke…”

Forum: Kam in kako na počitnice

V letošnjem letu pa zabaviščni park, ki se nahaja na pol poti med Münchnom in Stuttgartom, vabi tudi v najnovejši 10. tematski park, kraljestvo Faraonov, kjer se obiskovalci lahko tudi podajo na lov za interaktivnim zakladom.

LEGOLAND® počitniška vas

LEGOLAND® počitniška vas pa bo v času vašega obiska poskrbela za prijetna bivanja in miren spanec – npr. v zmajskem dvorcu ali pa v prav posebnih lesenih camping sodih.

Nemška turistična organizacija vam v sodelovanju z zabaviščnim parkom LEGOLAND® omogoča nakup cenejših vstopnic z nakupom na spletu https://www.legoland.de/en/dztsl.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]