fbpx

Nakup cenejših vstopnic za obisk zabaviščnega parka LEGOLAND® Deutschland Resort

Novice

V bavarskem Günzburgu se nahaja zabaviščni park LEGOLAND®, eden izmed najbolj obiskanih zabaviščnih parkov v počitniški deželi Nemčiji. LEGOLAND® vas pričakuje z več kot 60. atrakcijami, 10. tematskimi parki in 56. milijoni barvitih lego kock, kjer lahko tudi sami pokukate v svet svojih LEGO junakov, pa tudi s številnimi novimi atrakcijami.

Obiskovalce navdušujeta vrtiljak LEGO® Virtual Reality Coaster, ki vas popelje v nove dimenzije vožnje, na področju Minilanda pa so voljo galaktične novosti iz LEGO Star WarsTM iz več kot 25. milijonov lego kock. Podajte se na razburljivo vožnjo z vlakcem smrti, na potep po Evropi ali v skrivnostno, potopljeno mesto Atlantida!

“Pred dvemi tedni smo šli z otroci v Legoland. Nahaja se pri mestu Guenzburg, tik ob avtocesti med Muenchnom in Stuttgartom. Čiste vožnje z avtom iz Ljubljane do tja je kakih 5.5 ur, po avtocesti. Računajte še na kak postanek oz. zastoj. O samem parku si lahko več najdete na www.legoland.de, tudi cene vstopnic (so za 1 ali 2 dni) so navedene. Cene vstopnic za otroke in odrasle se preveč ne razlikujejo, niso pa nizke. Potrebno je plačati tudi dnevno parkirišče. Karto za parking kupite že ob kupovanju vstopnic. Park se da obdelati v enem dnevu, seveda, če gneča ni prevelika.”

Forum: Kam in kako na počitnice

Do cenejših vstopnic – TUKAJ!

V tematskem parku LEGO® NINJAGO® WORLD, se lahko vsi mali in veliki junaki podajo na edinstveno interaktivno 4D pustolovščino »LEGO NINJAGO The Ride« ter kopico drugih zabavnih ninja avantur.

LEGOLAND®, kraljestvo Faraonov © LEGOLAND®

Kraljestvo Faraonov

“Vsekakor smo šli na vse “atrakcije” skupaj ali jaz z sinom. Je zanimivo, saj je res posvečeno na temo Lego kocke. Obstajajo tudi igralnice (tja se umakneš med opoldansko pripeko ali dežjem), kjer lahko sestavljaš avtomobilčke in njihovo hitrost preverjaš na stezi z uro, na voljo so tudi Duplo kocke…”

Forum: Kam in kako na počitnice

V letošnjem letu pa zabaviščni park, ki se nahaja na pol poti med Münchnom in Stuttgartom, vabi tudi v najnovejši 10. tematski park, kraljestvo Faraonov, kjer se obiskovalci lahko tudi podajo na lov za interaktivnim zakladom.

LEGOLAND® počitniška vas

LEGOLAND® počitniška vas pa bo v času vašega obiska poskrbela za prijetna bivanja in miren spanec – npr. v zmajskem dvorcu ali pa v prav posebnih lesenih camping sodih.

Nemška turistična organizacija vam v sodelovanju z zabaviščnim parkom LEGOLAND® omogoča nakup cenejših vstopnic z nakupom na spletu https://www.legoland.de/en/dztsl.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.