fbpx

Praznično vzdušje v Termah Čatež

Aktualno, Novice, Sprostitev

Iščete božično darilo? V Termah Čatež vam ponujamo »zdravje« s plavanjem, ki je – dokazano – najboljša rekreacija za celo telo!

Praznični december se nezadržno bliža svojemu vrhuncu in zagotovo niste izjema, če te dni pospešeno razmišljate o obdaritvi svojih najdražjih. Naš namig: razveselite jih s pobegom iz vsakdanjika, z darilnim bonom Term Čatež. V razkošju termalnih užitkov si boste lahko skupaj vzeli čas za trenutke, ki osrečujejo in tako polni elana zakorakali novoletnim izzivom nasproti.

Zimska Termalna riviera  je v teh hladnih dneh s svojimi termalnimi bazeni ter vrsto adrenalinskih in vodnih atrakcij pravi naslov za kopalnih užitkov željne.

Nepozabno zimsko veselje od 3. decembra dalje stopnjuje drsanje na 600 m2 velikem čateškem drsališču, kjer boste lahko vse generacije svoje veščine urili vse do začetka marca prihodnjega leta. Po drsanju se lahko posladkate v bližnji okrepčevalnici Slaščičarni Urška.

Vse do božiča bodo čateški animatorji praznično razpoloženi. Poleg številnih športnih aktivnosti bodo z otroki poslikavali majice, izdelovali mila in dišeče soli, se z najmlajšimi vrteli v mini discu, z malo večjimi igrali kavbojce in indijance, ob večerih pa bo čas za bingo, družinske igre, tudi kakšen kviz…

Savna park je s svojimi parnimi in finskimi savnami ter indijansko savno pravi naslov za sprostitve željne; na voljo so pilingi telesa, aromaterapije in sprostitveni bazeni. Posebne pakete, ki vključujejo številne masaže in lepotilne programe, boste našli tudi v Spa & Wellness centru v Hotelu Čatež in Centru zdravja in lepote v Hotelu Terme.

Športni center Hotela Toplice ponuja obilo športnih vsebin, rekreacije in prijetnega druženja ob vsakem letnem času. Na voljo so tenis, namizni tenis, badminton, squash in bowling s štirimi stezami.
V veselem decembru nikar ne zamudite obiska čateške vrtnarije. Tamkajšnji rastlinjaki so namreč v teh dneh prava paša za oči. Bohotijo se s cvetočimi božičnimi zvezdami v rdeči, rožnati, rumenozeleni, vijolični, beli, cimetovi … barvi.

Čarobno mesto trdnjav in gradov v malem

Praznični čas je posebno primeren za družinski potep po zgodovini. Vabljeni na nenavadno in očarljivo popotovanje po mestu trdnjav in gradov – Mali grad, ki ima svoj sedež le lučaj od zimske Termalne riviere v Termah Čatež. V njem so tri ulice, kjer se nahajajo arhitekturno raznovrstni gradovi ter trdnjave iz različnih zgodovinskih obdobij in dežel. Makete se od izvirnikov razlikujejo le po velikosti. Mojstri so vanje vložili veliko truda in skrbnega dela ter z osupljivo natančnostjo poustvarili najmanjše arhitekturne, okrasne in pokrajinske podrobnosti. Ljubitelji srednjeveškega orožja bodo imeli možnost spoznati redke in malo poznane vrste orožja junaških vitezov ter se celo dotakniti njihovih natančnih replik. Posebej čaroben je nočni čas, saj so takrat gradovi z različnimi osvetlitvami zares osupljivi.

Novoletno vzdušje na obali

aquapark-zusterna-7

Praznični utrip je čutiti tudi v največjem vodnem parku na slovenski obali – Aquaparku Žusterna, kjer vas prav tako pričakujejo vodni užitki in atrakcije, popestreni s praznično animacijo in kulinaričnimi doživetji. Maskota hotela, klovn Berni, bo poskrbela za zabavo najmlajših, odrasli se boste lahko med drugim razvajali v edinstvenih rimsko-irskih kopelih.

Decembrska vesela ponudba

Izbranim paketom so v Termah Čatež dodali številne UGODNOSTI. Preverite, s čim vas v decembru razvajajo. Le klik do ugodnih ponudb na www.terme-catez.si, kjer dobite NAJVEČ ZA VAŠ DENAR!

Odlične ideje za decembrska obdarovanja
Iščete božično darilo? V Termah Čatež vam ponujamo »zdravje« s plavanjem, ki je – dokazano – najboljša rekreacija za celo telo! Blagodejna, zdravilna termalna voda in nepozabni trenutki na številnih toboganih, valovih … V predprodaji, ob nakupu (najmanj) 10 vstopnic, je cena celodnevnega kopanja v letu 2017 v zimski 11,05 € ali na poletni Termalni rivieri le 9,85 €.  Več na www.terme-catez.si!


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.