fbpx

Presenetite družino za velikonočne in prvomajske praznike

Sprostitev, Toplice, Wellness

Tradicionalne družinske počitnice so lahko odlična priložnost za pobeg iz mesta. Nekaj dni počitka in dobre zabave v Termah Tuhelj bo okrepilo družinske vezi.

Velikonočni prazniki ne rabijo biti stresni za starše. Za nabavo in pripravo tradicionalnega družinskega kosila ali piškotov vam ni treba porabiti niti minute. Tokrat naj za to poskrbi nekdo drug in preživite svoj dragoceni čas z otroki, privoščite jim nepozabno zabavo in ukradite še nekaj ur samo zase. Vse to lahko ponovite za prvomajske praznike. Termalni oddih in počitnice v wellnessu so prav tako privlačni za otroke, še posebej, če gre za destinacijo, ki temelji na družinski sprostitvi.

Držinski wellness in vodne atrakcije

Večkrat nagrajene Terme Tuhelj so že leta ena najljubših družinskih destinacij. Zabavi na Vodnem planetu ni konec, ne glede na letni čas. Bazeni s termalno vodo, tobogani, škropilnicami, vodno mesto, kjer je prostor tudi za dojenčke … bodo tudi starše vrnili nazaj v otroštvo, v SPAeVITA centru pa bodo otroci uživali v tretmajih, prilagojenih njihovi starosti, masažah, mini pedikuri in manikiri, jacuzziju … Še posebej zabavno je lahko družinsko druženje v Svetu savn, kjer se bodo otroci med drugim naučili, da čokolada ni okusna samo za jesti.

Animacija za družine

Slikanje in okrasitev velikonočnih pirhov, izdelava velikonočnega zajčka, košarica za pirhe in iskanje skritih velikonočnih pirhov na Art&Spa delavnicah med velikonočnimi prazniki ali risanje in učenje s kreativno igro med prvomajskimi prazniki bodo zabavali vso družino, ples v mini disku, kviz ali film pa bodo zaokrožili celodnevne aktivnosti. Medtem ko se otroci družijo in zabavajo z animatorji, mame in očki lahko izkoristijo uro ali dve in si povrnejo energijo pri sproščujoči masaži ali najljubšem tretmaju. Če želite neomejeno uživati v bogatih ponudbah Term Tuhelj, je dobra izbira paket All inclusive light ki med drugim ponuja brezplačno bivanje za dva otroka.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]