fbpx

Rockabilly silvestovanje v Termah Tuhelj

Aktualno, Dogodki

Tematsko silvestrovanje z odlično prednovoletno zabavo v Rockabilly stilu bo dokazalo, da nikoli niste prestari za rock glasbo.

Tematsko silvestrovanje z odlično prednovoletno zabavo v Rockabilly stilu bo dokazalo, da nikoli niste prestari za rock glasbo. Rockabilly je eden od najstarejših zvrsti rock glasbe, ki je nastala v 50-ih letih prejšnjega stoletja. Poleg posebnega glasbenega ritma, je ta kultura povezana tudi z določenim načinom oblačenja. Če imate staro usnjeno jakno, frfotajočo pikčasto obleko, krilo z visokim pasom in lakaste čevlje, potem ste pripravljeni na Rockabilly silvestrovanje. Priporočamo vam, da vse skupaj začinite še s krepkim make-upom, lasnimi okraski in frizuro polno briljantine.

Pričakuje vas:

»V siju modre lune« – Rockabilly zabava z DJ Gotzem in kulinaričnim presenečenjem v Terra lounge baru 29.12.2017.

»Rockabilly potovanje v času« z Mississippi Queen bandom v Dvorcu Mihanović 30. 12. 2017.

Pohod z baklami in degustacija vin v baroškem Dvorcu Mihanović

Novoletna gala večerja z Boss bandom v restavraciji Lati ali silvestrovanje all inclusive light v kopalkah na Vodnem planetu 31.12.2017.

 Repriza silvestrovanja z Boss bandom 1.1.2017.

Raznovrsten WELL program animacije za otroke (Tuhi club, aqua fun na bazenih, indianski dan, mini disco, iskanje skritega zaklada, novoletna zabava z animacijo)

 Sproščanje v največjem Svetu savn z 8 različnimi vrstami savn, 4 prostori za počitek, wellness barom, hladnim bazenom, masažnim bazenom, visečimi gugalnicami …

 Darilo ob prihodu

 Zajtrk 1. 1. 2018. postrežen do 12:00

Druga presenečenja

Seveda celoten paket vključuje tudi neomejeno uživanje v termalni vodi Vodnega planeta in uporabo fitnesa. Ne smemo pa pozabiti na odlično gastronomsko ponudbo Hrvaškega Zagorja, ki vas bo navdušila s samopostrežnim bifejem.

Cena silvestrovanja je na voljo že od 140,00 € po osebi na noč, za več informacij in za idealno kombinacijo dni, se obrnite na www.terme-tuhelj.hr ali pošljite povpraševanje na naslov [email protected].

Rock ‘n’ Roll v novo leto.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]