fbpx

Rockabilly silvestovanje v Termah Tuhelj

Aktualno, Dogodki

Tematsko silvestrovanje z odlično prednovoletno zabavo v Rockabilly stilu bo dokazalo, da nikoli niste prestari za rock glasbo.

Tematsko silvestrovanje z odlično prednovoletno zabavo v Rockabilly stilu bo dokazalo, da nikoli niste prestari za rock glasbo. Rockabilly je eden od najstarejših zvrsti rock glasbe, ki je nastala v 50-ih letih prejšnjega stoletja. Poleg posebnega glasbenega ritma, je ta kultura povezana tudi z določenim načinom oblačenja. Če imate staro usnjeno jakno, frfotajočo pikčasto obleko, krilo z visokim pasom in lakaste čevlje, potem ste pripravljeni na Rockabilly silvestrovanje. Priporočamo vam, da vse skupaj začinite še s krepkim make-upom, lasnimi okraski in frizuro polno briljantine.

Pričakuje vas:

»V siju modre lune« – Rockabilly zabava z DJ Gotzem in kulinaričnim presenečenjem v Terra lounge baru 29.12.2017.

»Rockabilly potovanje v času« z Mississippi Queen bandom v Dvorcu Mihanović 30. 12. 2017.

Pohod z baklami in degustacija vin v baroškem Dvorcu Mihanović

Novoletna gala večerja z Boss bandom v restavraciji Lati ali silvestrovanje all inclusive light v kopalkah na Vodnem planetu 31.12.2017.

 Repriza silvestrovanja z Boss bandom 1.1.2017.

Raznovrsten WELL program animacije za otroke (Tuhi club, aqua fun na bazenih, indianski dan, mini disco, iskanje skritega zaklada, novoletna zabava z animacijo)

 Sproščanje v največjem Svetu savn z 8 različnimi vrstami savn, 4 prostori za počitek, wellness barom, hladnim bazenom, masažnim bazenom, visečimi gugalnicami …

 Darilo ob prihodu

 Zajtrk 1. 1. 2018. postrežen do 12:00

Druga presenečenja

Seveda celoten paket vključuje tudi neomejeno uživanje v termalni vodi Vodnega planeta in uporabo fitnesa. Ne smemo pa pozabiti na odlično gastronomsko ponudbo Hrvaškega Zagorja, ki vas bo navdušila s samopostrežnim bifejem.

Cena silvestrovanja je na voljo že od 140,00 € po osebi na noč, za več informacij in za idealno kombinacijo dni, se obrnite na www.terme-tuhelj.hr ali pošljite povpraševanje na naslov [email protected].

Rock ‘n’ Roll v novo leto.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.