fbpx

Rockabilly silvestovanje v Termah Tuhelj

Aktualno, Dogodki

Tematsko silvestrovanje z odlično prednovoletno zabavo v Rockabilly stilu bo dokazalo, da nikoli niste prestari za rock glasbo.

Tematsko silvestrovanje z odlično prednovoletno zabavo v Rockabilly stilu bo dokazalo, da nikoli niste prestari za rock glasbo. Rockabilly je eden od najstarejših zvrsti rock glasbe, ki je nastala v 50-ih letih prejšnjega stoletja. Poleg posebnega glasbenega ritma, je ta kultura povezana tudi z določenim načinom oblačenja. Če imate staro usnjeno jakno, frfotajočo pikčasto obleko, krilo z visokim pasom in lakaste čevlje, potem ste pripravljeni na Rockabilly silvestrovanje. Priporočamo vam, da vse skupaj začinite še s krepkim make-upom, lasnimi okraski in frizuro polno briljantine.

Pričakuje vas:

»V siju modre lune« – Rockabilly zabava z DJ Gotzem in kulinaričnim presenečenjem v Terra lounge baru 29.12.2017.

»Rockabilly potovanje v času« z Mississippi Queen bandom v Dvorcu Mihanović 30. 12. 2017.

Pohod z baklami in degustacija vin v baroškem Dvorcu Mihanović

Novoletna gala večerja z Boss bandom v restavraciji Lati ali silvestrovanje all inclusive light v kopalkah na Vodnem planetu 31.12.2017.

 Repriza silvestrovanja z Boss bandom 1.1.2017.

Raznovrsten WELL program animacije za otroke (Tuhi club, aqua fun na bazenih, indianski dan, mini disco, iskanje skritega zaklada, novoletna zabava z animacijo)

 Sproščanje v največjem Svetu savn z 8 različnimi vrstami savn, 4 prostori za počitek, wellness barom, hladnim bazenom, masažnim bazenom, visečimi gugalnicami …

 Darilo ob prihodu

 Zajtrk 1. 1. 2018. postrežen do 12:00

Druga presenečenja

Seveda celoten paket vključuje tudi neomejeno uživanje v termalni vodi Vodnega planeta in uporabo fitnesa. Ne smemo pa pozabiti na odlično gastronomsko ponudbo Hrvaškega Zagorja, ki vas bo navdušila s samopostrežnim bifejem.

Cena silvestrovanja je na voljo že od 140,00 € po osebi na noč, za več informacij in za idealno kombinacijo dni, se obrnite na www.terme-tuhelj.hr ali pošljite povpraševanje na naslov [email protected].

Rock ‘n’ Roll v novo leto.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Obstaja naravni talent za komunikacijo ali se tega naučimo?
  Komuniciranje je del našega vsakdana. Ne moremo ne komunicirati. Vse, kar počnemo, je komunikacija.
 • Alarm in srčni reset
  Kip sem. Okamenela. Kaj se dogaja?! Ne morem se premikati! Kot bi bila ujeta pod največjo skalo, kar sem jih kdaj videla. Sanjam z odprtimi očmi? Ne, tu sem, budna, a brez moči.
 • Skozi oči življenja
  Budilka me kljub močnemu zvonjenju ni več spravila iz postelje. Glava je delala na polno, ampak telo ni več ubogalo, ni več delalo. Kapitulirala sem.
 • Kaj vse sem zaradi ne ljubezni in pretepanja doživel
  Moje življenje v otroštvu je bilo, kot je povedal psihoterapevt, povsem uničeno.
 • Petra Petravič: Spoštuj sebe in sogovornika
  Pred dnevi mi je sogovornik zaupaj svojo izkušnjo: »Veste, najtežje je začet in končat s pisanjem.« Pa še kako prav je imel. Če bi me pred mesecem dni vprašali, kaj si mislim o kampanji »Ustavi se«, ki je v letošnji zasnovi fokusirana na pomembnost »ustaviti se za trenutek in prisluhnit drugemu«, bi bil moj zapis […]