fbpx

Romantični pobeg v Terme Olimia

Izpostavljeno, Novice

Prijetna toplina savne, zdravilna termalna voda, sproščujoči tretmaji in rituali, globoka sprostitev – jesen je pravi čas, da pozabite na zunanji svet in prebudite vsa čutila.

Sproščujoča antistresna masaža ali masaža s čokolado bo pregnala živčnost, žalost in depresijo. Olja, bogata z vitamini, minerali in drugimi esencialnimi maščobnimi kislinami, vam bodo očistila in navlažila kožo ter ji dala edinstven žametni občutek. Ti magični rituali so le del bogate ponudbe Term Olimia, ki so jeseni pripravile privlačne pakete in dodatne ugodnosti, tudi za uživanje v dvoje.

Ena izmed temeljnih značilnosti romantike je umikanje iz stvarnosti v domišljijo. V domišljijo, ki se napaja s slikovitostjo narave, preteklih časov in izjemnih pojavov. Pri nas boste doživeli tisto nepredstavljivo. Če si želite romantičnega razvajanja, je za vas prva in prava izbira razkošni Wellness hotel Sotelia****, kjer boste uživali v SPA ritualih za dva in v antistresni masaži ter v čarobnem svetu Wellnessa Orhidelia, ki je že devet let uradno najboljši wellness v Sloveniji.

Navdušeni boste nad njegovim ekskluzivnim dizajnom, ki ga navdihuje črna orhideja. Tukaj boste odkrili novo dimenzijo spa izkušenj in prebudili speča čutila. Prepleteni notranji in zunanji bazeni, »Svet savn« in tematska počivališča so prava arhitekturna poezija, v kateri boste doživeli teatralne savna programe, se sprostili na vodnih posteljah in doživeli lepote savnanja v raznih parnih in finskih savnah. Omogočili vam bomo umik v magičen svet Term Olimia kjer boste doživeli lepoto trenutka v dvoje v vsej svoji popolnosti. Razvajajte svoje čute med tednom, takrat se boste izognili gneči, naši pristopi bodo še individualnejši pa še cene so ugodnejše.

Za popolno olimsko izkušnjo je na voljo novo odprta Termalija Relax, prostrana oaza sproščanja in čistega užitka v Family Wellnessu Termalija. Vodna oaza, kjer se lahko povsem prepustite blagodejnosti termalne vode. Zaplavajte v milini in se nagradite z vodnimi masažami. Izkusite kraljevski užitek v Svetu savn, ki bo očistil vaše telo, umiril vaše misli in okrepil vašega duha. Edinstvena meditacijska savna, širok nabor programov v savni, vrtinčenje zraka … Svet, ki vas ne bo pustil ravnodušnih, nasprotno, napolnil vas bo na naraven način.

Posvetite se sebi, vašim potrebam in željam ter pozabite na zunanji svet. Pri tem vam bo pomagala filozofija selfnessa Term Olimia, dokazana pot do fizičnega, čustvenega in duševnega ravnovesja. Spoznajte zdrave napitke, posebej ustvarjene selfness vadbe, tehnike in rituale na

Dnevu za Selfness vsak tretji petek v mesecu, ki je za goste Term Olimia brezplačen.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Sprostite se v meditaciji, odprite svoje srce in zbistrite svoj um. Odkrijte najboljše v sebi in vzpostavite notranje ravnovesje.


Sledite nam


RSS Ustavi se!