Spomladanski All inclusive light oddih v Termah Tuhelj

Spomladanski All inclusive light oddih v Termah Tuhelj

Letošnja Velika noč odlično sovpada s sončnimi, spomladanskimi dnevi, ki vam omogočajo, da kakovostno preživite čas s svojo družino ob številnih delavnicah in z oddihom v naravi.

All inclusive light paket je postal priljubljen paket za vse praznike. Ne samo, da lahko neomejeno uživate v izbranih storitvah, ampak tudi vaši otroci bivajo brezplačno in preživljajo nepozaben čas ob posebnih animacijskih aktivnostih. Za prihajajoče spomladanske počitnice, animacijska ekipa pripravlja pravo dogodivščino s pridihom umetnosti.

Spomladansko Art&Spa doživetje nudi različne aktivnosti za otroke, kjer lahko pokažejo svojo ustvarjalnost in umetniški duh na različnih področjih.

 

Otroci se bodo lahko naučili, kako dobri in zabavni so savna programi, poskusili različne umetniške delavnice, kjer bodo lahko vsak dan nekaj drugega –  modni ustvarjalci, veliki likovni umetniki, oblikovalci nakita, mali kiparji, najboljši plesalci, ali pa se bodo preizkusili v poslikavi obraza in otroški vodni aerobiki. Seveda ne smemo pozabiti otroške večerne animacije, ki jih bo tako zabavala, da bodo kasneje v postelji zaspali v trenutku. Mini disko, glasbeni kviz, “pižama party” in filmski večer, so samo nekatere od večernih aktivnosti, ki bodo vašim otrokom omogočile, da bodo v celoti okusili dan poln vznemirjenja.

Ker so spomladanske počitnice vedno vezane na Veliko noč, bomo tudi ohranjali tradicionalne velikonočne običaje. Otroci bodo barvali in krasili pisanice, jih polagali v škatlice, ki jih bodo izdelali sami in se z velikonočnim zajčkom podali na veliko iskanje pirhov.

Če se še vedno niste odločili, ne odlašajte več!

 

Save

Save