fbpx

Terme Tuhelj – krompirjeve počitnice po vaši meri !

Aktualno, Sprostitev, Toplice, Wellness

V Termah Tuhelj na Hrvaškem, so v času krompirjevih počitnic, tako za odrasle kot za tiste najmlajše, pripravili pester jesensko obarvan program.

V Termah Tuhelj na Hrvaškem, so v času krompirjevih počitnic, tako za odrasle kot za tiste najmlajše, pripravili pester jesensko obarvan animacijski program! Zagotavljamo, da se boste z oddiha vrnili polni pozitivnih vtisov in dobre volje.

Vodni planet – 365 dni vodnih vragolij !

Vodni planet je vir energije 365 dni na leto. Vsi bazeni so napolnjeni s termalno vodo, kjer lahko gostje neomejeno uživajo v vseh vodnih atrakcijah notranjega kopališča, pa tudi v zunanjem, ki obratuje v poletnih mesecih. Otroci še posebej obožujejo bazene, ne le zaradi vseh toboganov, vodnih masaž, gejzirjev in vodnih atrakcij, ampak tudi zaradi odlične dnevne animacije. Tuhi aqua fun, vodne igre in športna tekmovanja na bazenih so samo nekatere od aktivnosti, na katere otroci komaj čakajo.

Dotik vročega vetra tudi za najmlajše!

Vsako sredo in soboto zjutraj svet savn odpira vrata družinam, ki želijo svoje otroke naučiti pozitivnih navad savnanja. To je poseben čas za družino, kjer se pripravljajo programi s čokolado ter termalnim blatom, ki so prilagojeni otrokom. Otroci se naučijo, kako uporabljati savne, kdaj počivati, kako in katere programe je treba uporabljati ter zakaj so savne dobre za celo telo.

Sprostitev za odrasle in zabava za najmlajše!

Medtem ko se vaši otroci zabavajo v otroški igralnici, boste imeli čas, da se posvetite sebi in doživite naravo na svojem telesu. V SPAeVITA centru nege in lepote še posebej priporočajo domače tretmaje, ki temeljijo na naravnih snoveh, termalnem blatu in termalni vodi. Masaža s termalnim blatom SPAeVITA, termalni oblogi E’vita in Fango, so edinstveni tretmaji s termalnim blatom, ki naravno zori na dnu izvira termalne vode. Blato globinsko očisti kožo, jo učvrsti, osveži in obnovi.

Kaj vse lahko obiščete v okolici?

Hrvaško Zagorje ima prečudovito naravo in kulturno dediščino, ki bo pika na i na vašem družinskem potovanju. Raziščite okolico z avtomobilom, kolesom ali peš. Bodite del dogodkov, izvedite več o nabiranju jabolk in grozdja, raziščite vinske ceste, muzeje, kurije in gradove … živite s polnimi pljuči.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Sergio Gobbo, vir HTZ

 

Doživite spektakularni vstop v Novo leto s first minute popusti za rezervacije do 16.10., ki bo letos v Termah Tuhelj v stilu »Rockabilly« zabave. Nikoli ni prepozno za rock. Rock`n`roll v novo leto!

Obarvajte svoje življenje s posebnimi wellness & spa doživetji – dobrodošli v Termah Tuhelj!


Sledite nam


RSS Ustavi se!