fbpx

V Frankfurtu avtomat za zlato

Novice

Na glavni železniški postaji v Frankfurtu stoji avtomat velikosti telefonske govorilnice, ki prodaja majhne zlate palice. Trenutno je za palčko treba odšteti 31 evrov, plačati pa je možno z gotovino ali s kartico. Frankfurt – Na glavni železniški postaji v Frankfurtu stoji avtomat velikosti telefonske govorilnice, vendar pa ne ponuja telefonskih storitev. V Nemčiji zanimanje […]

Na glavni železniški postaji v Frankfurtu stoji avtomat velikosti telefonske govorilnice, ki prodaja majhne zlate palice. Trenutno je za palčko treba odšteti 31 evrov, plačati pa je možno z gotovino ali s kartico.

Frankfurt – Na glavni železniški postaji v Frankfurtu stoji avtomat velikosti telefonske govorilnice, vendar pa ne ponuja telefonskih storitev.

V Nemčiji zanimanje za zlato narašča

Njegovo “poslanstvo” je prodaja majhnih zlatih palic, postavili pa so ga zaradi vse večjih želja Nemcev, da v času krize svoje denarne vloge pretvorijo v zlato. Od začetka leta so Nemci kupili 59 ton zlata, prodaja zlatih palic pa vse bolj narašča…..


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]