fbpx

OMV vas prebuja s prav posebno kavno izkušnjo

Jutranja.

Marsikdo se brez poživljajočega napitka zjutraj sploh ne more prebuditi in dan se zares začne šele s prvim požirkom kave. Kljub njeni priljubljenosti pa je zares kakovostno kavo vseeno težko pripraviti in pozornost je potrebno posvetiti tudi najmanjši malenkosti. Najboljšo kavo zato pripravljajo izkušeni profesionalni pripravljavci kave – bariste.

Viva_Studentka - OMW

Jutranja kava VIVA Café, kot harmonija za popoln začetek dneva

Pomena kakovostne priprave in občutka domačnosti, ki ga ta prinaša, se dobro zavedajo pri OMV. Ob obisku vas razvajajo s kavo, pripravljeno iz edinstvene mešanice kavnih zrn iz italijanske pražarne Gimoka. Vaš najljubši napitek pa pred vami ustvarijo izučeni pripravljavci kave.

VIVA Café

V želji po zagotavljanju vrhunske postrežbe in kakovosti kave VIVA Café v OMV Slovenija vsako leto izvajajo interni trening. V okviru tega profesionalni pripravljavci kave podučijo zaposlene na bencinskih servisih o načinih in tehnikah priprave, ustrezni teksturi ter vonju. Seznanijo se tudi o sestavinah in odnosu ter pristopu do postrežbe gostov.

S kombinacijo posebnih kavnih zrn, uporabe pravega mleka, spretnih rok barist in osebne postrežbe na bencinskih servisih OMV s kavo VIVA Café ustvarijo posebno doživetje. Na ta način kar najbolje sledijo svoji filozofiji WE CARE MORE, ki na prvo mesto postavlja zadovoljstvo gostov in izpolnjevanje njihovih pričakovanj.

S tem zagotovijo, da na 68 bencinskih servisih OMV s kavo VIVA Café vsako jutro doživite pravi trenutek zase. Trenutek, ki poživi vaš vsakdan.

Družbeno odgovorna skodelica kave

Dandanes je v procesu pridelave kave posebej pomembna tudi pravična trgovina, ki predstavlja alternativni sistem trgovanja med pridelovalci in potrošniki. Gre predvsem za podporo lokalni pridelavi in naravnemu okolju, promociji poštenosti ter trajnostnega razvoja, poleg tega pa prepoveduje otroško delo in izkoriščanje. Tem načelom sledi tudi OMV, saj pridobivanje in proizvodnja kavnih zrn za kavo VIVA Café poteka po smernicah pravične trgovine, kava pa nosi certifikat pravične trgovine FAIRTRADE.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake


Sledite nam


RSS Ustavi se!