fbpx

Dan za selfness

Aktualno, Novice

Selfness je skrb za lastno zdravje in dobro počutje. Šele ko smo sami srečni in pozitivni, lahko damo od sebe res najboljše.

Podčetrtek, 22.10.2015

Selfness je skrb za lastno zdravje in dobro počutje. Šele ko smo sami srečni in pozitivni, lahko damo od sebe res najboljše in poskrbimo tudi za svoje partnerje, družino, prijatelje ali sodelavce. Lahko rečemo, da je to nadgradnja wellnessa.

Terme Olimia in Terme Tuhelj

Terme Olimia in Terme Tuhelj poslujejo s strategijo začrtanega razvoja, predvsem pa s široko ponudbo svojih storitev in z vizijo razlikovanja ter prilagajanja tržnim razmeram, zagotavljajo pogoje za ustvarjanje novih poslovnih priložnosti. Zavedajo se, da so investicije in kakovost ključnega pomena za doseganje želenih poslovnih rezultatov.

Še posebej je to pomembno v času gospodarske krize oziroma v času tako imenovanih tržnih turbulenc, kar se je pokazalo kot pravilno, saj so kljub vsemu dosegli zelo dobre poslovne rezultate.

Tako v Termah Olimia kot v Termah Tuhelj beležijo rast prihodkov napram lanskemu letu. V Termah Olimia so se prihodki povišali za 2,2 % glede na obdobje prvih devetih mesecev, v Termah Tuhelj pa kar za 7,5%.

Zaradi izjemne poletne sezone, na katero je ugodno vplivalo sončno in lepo vreme, so imele Terme Olimia ter Terme Tuhelj odlično kopalno sezono. Sonce, vodne atrakcije, odlična kulinarična ponudba in privlačni dogodki potrjujejo, da so tako ene kot druge nepogrešljiva poletna kopalna blagovna znamka.

Zaradi povezovanja z lokalno skupnostjo je FIJET Slovenija Termam Olimia in občini Podčetrtek podelil Kristalni Triglav za vidne dosežke v slovenskem turizmu.

Razvijajo nove trende na trgu – SELFNESS

Moto Term Olimia in Term Tuhelj je biti drugačen, bolj prepoznaven, nenehno razvijati svoje poslovanje in rasti ter svojim gostom ponuditi najvišjo raven storitev in udobja. Vseskozi spremljajo aktualne trende v termalnem in zdravstvenem turizmu ter postavljajo nove standarde in razvijajo popolnoma nove ponudbe.

Selfness je skrb za lastno zdravje in dobro počutje. Šele ko smo sami srečni in pozitivni, lahko damo od sebe res najboljše in poskrbimo tudi za svoje partnerje, družino, prijatelje ali sodelavce. Lahko rečemo, da je to nadgradnja wellnessa, v Termah Olimia in Termah Tuhelj pa so se odločili, da selfness vključijo med svoje storitve in svojim gostom ponudijo številne možnosti, da z njihovimi storitvami in pod njihovim vodstvom postanejo zadovoljnejši, bolj sproščeni, bolj zdravi in srečnejši. Wellness nas zadovolji le za kratek čas, medtem ko selfness pomaga „zadržati pozitivne občutke“. Za to pa so največkrat potrebne nove življenjske navade, delo na sebi in morda tudi sprememba življenjskega sloga. Priljubljena pot do dobrega počutja s pomočjo wellnessa je dosegla svoje meje. Wellness ni več dovolj. Ljudje potrebujejo več kot le užitek. Selfness pomeni korak naprej od trenutnega sproščanja k trajni notranji spremembi. Selfness preprosto pomeni – stori nekaj dobrega zase!

Wellness-SPAeVITA-Terme-Tuhelj (3)Wellness-Orhidelia-Terme-Olimia (3)

Bistveno je, da se sprejmemo takšne, kot smo, nato pa se razvijamo. Ideja selfnessa temelji na predpostavki, da je vsak sam odgovoren za svoje zdravje in dobro počutje. Selfness spodbuja telesno in duhovno samozavest, odločitev za zdrav način življenja in prehrane, psihofizični razvoj in vitalnost. Kako drugače ohraniti mladost, vitalnost in dobro počutje? Rezultat je NOVI JAZ – dolgoročno izboljšanje počutja in zdravja; le človek sam ima ključ do svojega uspeha, ključ do vitalnosti in notranjega zadovoljstva.

Sledite nam

Najbolj brano

Oznake

Vsi selfness programi v Termah Olimia in Termah Tuhelj imajo skupni cilj. Zastavljeni so tako, da spremljajo posameznika pri odkrivanju najboljšega v njem samem in ga spodbujajo pri ponovnem vzpostavljanju ravnotežja med fizično, čustveno in duhovno ravnjo. Izvajalci programa z gosti vzpostavijo oseben, partnerski odnos, saj je prav zaupanje ključnega pomena za doseganje rezultatov. Vse poteka sproščeno, ob gibanju, zabavi in učenju, nevsiljivo in počasi, vendar ob odločitvi za spremembo.

Wellness-Orhidelia-Terme-Olimia (1)

Odločitev za selfness pomeni:

  • telesno aktivnost in gibanje,
  • duhovni razvoj,
  • razvoj čustvene inteligence, sposobnost ekipnega delovanja, sposobnost odločanja, razvoj empatije, sposobnost dajanja in sprejemanja kritike, sposobnost komunikacije.

Na kratko, selfness kot koncept uporabe in strategije razvoja v njihovih Termah je spodbujanje in učenje njihovih gostov za kakovostnejše življenje – kako se sprostiti, kako se ljubiti, kako se poslušati, kako se razvijati, kako biti uspešnejši pri svojem delu, v zasebnem življenju ipd., ter kako sprejeti sebe in vase tudi verjeti. To ni le del njihove ponudbe, temveč je koncept, vključen v vsako njihovo storitev in v vse njihove aktivnosti z gosti.

florjan-vaslevasja-cretnik

Florjan Vasle, direktor Terme Olimia d.d. in Vasja Čretnik, prokurist Terme Olimia d.d.


Sledite nam


RSS Ustavi se!