fbpx

Dodatna štiri mesta za najboljšo službo na svetu

Novice

Raziskovanje na stotine otokov Velikega koralnega grebena je menda prevelika naloga za enega samega človeka. Turistični urad avstralske zvezne države Queensland išče še štiri prijatelje, ki bodo 34-letnemu Britancu Benu Southallu, “skrbniku” otoka Hamilton, pomagali pri raziskovanju Velikega koralnega grebena. Sydney – Turistični urad avstralske zvezne države Queensland je konec minulega tedna sporočil, da išče […]

Raziskovanje na stotine otokov Velikega koralnega grebena je menda prevelika naloga za enega samega človeka.

Turistični urad avstralske zvezne države Queensland išče še štiri prijatelje, ki bodo 34-letnemu Britancu Benu Southallu, “skrbniku” otoka Hamilton, pomagali pri raziskovanju Velikega koralnega grebena.

Sydney – Turistični urad avstralske zvezne države Queensland je konec minulega tedna sporočil, da išče še štiri prijatelje, ki bi 34-letnemu Britancu Benu Southallu, “skrbniku” otoka Hamilton, pomagali pri raziskovanju na stotine otokov Velikega koralnega grebena.

Oblasti Queenslanda želijo znova oživiti uspešno promocijsko kampanjo, ki naj bi število rezervacij za počitnice na Velikem koralnem grebenu zvišala za od 15 do 20 odstotkov.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar
  Biti zrel v svoji nezrelosti in živeti »nezrelost« takrat, ko je za to čas, je v resnici najbolj zrelo dejanje.
 • Ekološko + lokalno je idealno!
  Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano so pripravili akcijo za ozaveščanje širše slovenske javnosti o lokalni ekološki hrani, o tem, kako je pridelana in predelana ekološka hrana, kaj potrošniku zagotavlja zeleni znak za ekološko živilo, pa tudi o koristnosti zauživanja ekoloških živil in podpori slovenskim (lokalnim) ekološkim pridelovalcem in predelovalcem.
 • [SLIKOVITO z Nomi Hrast]
  Kalejdoskop življenja vrtimo vsak dan. Vedno znova zavrtimo mozaik trenutkov, ki nam sestavijo novo, drugačno sliko.
 • Ti povabiš, Radenska časti!
  Na spletni strani www.zaskupaj.si si zagotovite kupon – račun za pijačo bodo namreč poravnali v Radenski!