fbpx

Dodatna štiri mesta za najboljšo službo na svetu

Novice

Raziskovanje na stotine otokov Velikega koralnega grebena je menda prevelika naloga za enega samega človeka. Turistični urad avstralske zvezne države Queensland išče še štiri prijatelje, ki bodo 34-letnemu Britancu Benu Southallu, “skrbniku” otoka Hamilton, pomagali pri raziskovanju Velikega koralnega grebena. Sydney – Turistični urad avstralske zvezne države Queensland je konec minulega tedna sporočil, da išče […]

Raziskovanje na stotine otokov Velikega koralnega grebena je menda prevelika naloga za enega samega človeka.

Turistični urad avstralske zvezne države Queensland išče še štiri prijatelje, ki bodo 34-letnemu Britancu Benu Southallu, “skrbniku” otoka Hamilton, pomagali pri raziskovanju Velikega koralnega grebena.

Sydney – Turistični urad avstralske zvezne države Queensland je konec minulega tedna sporočil, da išče še štiri prijatelje, ki bi 34-letnemu Britancu Benu Southallu, “skrbniku” otoka Hamilton, pomagali pri raziskovanju na stotine otokov Velikega koralnega grebena.

Oblasti Queenslanda želijo znova oživiti uspešno promocijsko kampanjo, ki naj bi število rezervacij za počitnice na Velikem koralnem grebenu zvišala za od 15 do 20 odstotkov.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.
 • Zaveza Sloveniji: prostor za odprto komunikacijo
  Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je podprlo javno pobudo, saj pristna in odprta komunikacija v praksi pomeni pogoje za uresničevanje strateških usmeritev ministrstva in Vlade pri uresničevanju svojih ciljev.