fbpx

Izgovori zakaj ne potovati

Potovanja

Pozabi na izgovore in odpotuj.

# Potovanja so draga

Če si občasno privoščiš kosilo ali kavico, si lahko privoščiš tudi potovanje. Najbolje, da si ustvariš račun, kamor nakazuješ denar za potovanje, ki bi ga sicer porabil za kaj drugega.

odgovor: “Poznam par, ki je šel lani v ZDA z 10-mesečnim fantkom. Na letalu so imeli prostor odspredaj, kjer je več prostora in tudi posebna postelja za dojenčka. Fantič je po naravi bolj miren in tudi veliko spi, zato ni bilo nobenih težav.”

Pariz

# Svet je nevaren

Večina krajev na svetu je nenevarnih. Vseeno se dobro pozanimaj o kraju, kamor potuješ in preveri ali je v mestu, kakšna četrt, ki se jo je še posebej dobro izogniti.

# Ni odgovorno

Denar, ki ga porabiš za potovanje, bi lahko porabil za kaj “pametnejšega” ali ga spravil na varčevalni račun za stara leta. Res je, da je potrebno misliti na prihodnost, ampak ne pozabi uživati v sedanjosti in ustvarjati spominov za stara leta.

Barcelona

# Domotožje bo preveliko

Meniš, da boš preveč pogrešal dom in prijatelje? K sreči živimo v dobi interneta, zato se boš lahko kjerkoli in kadarkoli povezal z domačimi.

# Potoval boš kasneje

Ko boš starejši, boš imel večje obveznosti z družino, tvoja kariera ti bo vzela več časa, tako da ne bo težje potovati le fizično, temveč tudi logistično.

Rim

# Nimaš sopotnika

Na potovanju v resnici nikoli nisi sam. Na poti, v hostlu ali vlaku boš srečal ogromno ljudi, ki prav tako potujejo samostojno in boste morda celo del poti preživeli skupaj.

Vir fotografij: Pixabay, Stockpholio


Sledite nam


RSS Ustavi se!