fbpx

Jasna v Kranjski Gori

Potovanja

Jezero je primerno za obisk v vseh letnih časih.

Eden izmed najlepših kotičkov na Gorenjskem je Kranjska Gora, kjer se nahaja tudi jezero Jasna. Ob njem stoji 6 metrov visok razgledni stolp. Gre za umetno nastalo jezero, sestavljeno iz dveh medsebojno povezanih jezer, ki ležita ob sotočju potokov Male in Velike Pišnice. Jezero ponuja prijetno ohladitev in prečudovit razgled na Julijske Alpe. Poleti ga zaradi prijetne klime obišče veliko domačih in tujih obiskovalcev.

tekačica12: “V bazen se da brez problema kot zunanji gost, le meni ni bil preveč všeč. V Bohinju je res boljši, predvsem za otroke, res pa bi se morala tja peljat. Slaščičarna je pa dobra v Kr. Gori tudi če greš mimo Zdravstvenega doma po cesti, rahel ovinek desno in potem so tam ene nove hišice in tam zaviješ, skor da ne moreš zgrešit, malo povprašaš, vsega skupaj je pet minut hoje od Merkatorjeve trgovine. Jah, na smučanju se res ne da ravno šparat, ceno karte lahko pogledaš na spletno stran, najbrž bo ene 28 evrov, nisem pa ziher, če ne obstajajo tudi urne karte.”

Vir fotografij: Pixabay, Stockpholio


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.