fbpx

Kam to poletje? Na počitnice v Atlantis!

Aktualno

Zakaj poletje preživeti v Vodnem mestu Atlantis?

Zakaj poletne počitnice preživeti v Vodnem mestu Atlantis? Zaradi super bazenov, zabavnih animatorjev in najboljšega sladoleda, bi odgovorili otroci; ker vemo, da se tam marsikaj naučijo in so v varnih rokah, bi odgovorili njihovi starši; mi pa dodajamo še en razlog – ker lahko otrokom ponudimo več kot največja obmorska letovišča.

Otroci, ki so v Atlantisu na počitniškem varstvu že preživeli teden ali dva, se med poletnimi počitnicami radi vračajo k nam. Nekateri zato, da izpopolnijo svoje plavalno znanje, drugi zaradi vodnih doživetij in zabave polnih uric, medtem ko so njihovi starši odsotni, tretji morda res zaradi najboljšega sladoleda v »mestu«. Ne glede na vzrok njihovega obiska v Vodnem mestu Atlantis poskrbimo, da je zabavno za prav vse – tako za predšolske otroke od 4. leta dalje kot za njihove starejše šoloobvezne vrstnike.

Za letošnje počitniško varstvo obljubljamo, da bo resnično nekaj posebnega, saj bo potekalo v olimpijskem duhu. Otroci bodo lahko sodelovali v olimpijskem protokolu s pravo olimpijsko zastavo in baklo s poletnih olimpijskih iger v Londonu 2012, lahko bodo del Mini olimpijskih iger, kjer vsakega čaka nagrada, pika na i počitniškega varstva pa bo obisk dobitnikov olimpijskih medalj in medalj z največjih svetovnih tekmovanj. A to ni edino presenečenje! Otroci bodo obiskali tudi Adrenalinski park (primeren za otroke od 4. leta dalje) in se preizkusili v »tvegani« igri na varen način.

V Vodnem mestu Atlantis se zavedamo, da sta varnost in dobro počutje otrok na prvem mestu, zato za pet do šest otrok skrbi en animator. S tem zagotavljamo nadstandardni nadzor in varnost ter se lahko temeljito posvetimo prav vsakemu posamezniku.

V času poletnih šolskih počitnic bo pri nas nadvse zabavno, polno prijateljskih druženj, vodnih dogodivščin, a hkrati tudi poučno. Predvsem pa – pri nas je vedno lepo vreme, sonce nas nikoli ne opeče, v vodo pa se lahko podate brez strahu, da bi stopili na morskega ježka. Zato je vse, kar potrebujete za preživljanje počitnic v Vodnem mestu Atlantis, le nahrbtnik, v njem kopalke, velika brisača in veliko dobre volje!

Ideje za poletne počitnice:

Kolikor stopinj, toliko popusta

Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]
 • SLIKOVITO z Nomi Hrast
  Zdi se, da počasi prehajamo nazaj na stare tirnice življenja, pa vendar vsakega izmed nas v mislih spremljajo skrbi in tegobe, ki so povezane s trenutno situacijo.