fbpx

Kranjska Gora – vabljeni na počitnice, kjer so najlepša jutra

Aktualno, Jutranja., Sprostitev

Jesenski dnevi so še izredno prijetni in kar kličejo k preživljanju prostega časa zunaj. Ni je boljše kombinacije za popolne krompirjeve počitnice kot so: sonce, šumeče listje pod nogami, svež zrak, odlična hrana, najrazličnejše možnosti za vodene izlete ter veliko zabavnih aktivnosti. In kje lahko vse to dobite na enem mestu?

V Kranjski Gori! Tam naravne danosti in obilico možnosti za aktivnosti v naravi lepo dopolnjuje široka ponudba podjetja Hit Alpinea, kjer se prepletajo izvrstna kulinarika, sproščujoče velneške storitve in udobne sobe. 

Vabljeni v Hotel KRANJSKOGOROLANDIJO, kjer bodo z vami prebivale prijazne male pošasti!

Storite nekaj zase, privoščite sebi in svojim najdražjim prijetne trenutke v objemu gora. Kranjska Gora je vsekakor destinacija za vse generacije v vseh letnih časih.

Kompas, Ramada Resort in Ramada Hotel &  Suites  Kranjska Gora

Ponudbo treh hotelov dopolnjujeta velneška centra. Na voljo sta vsem, ki bi se želeli prepustiti spretnim rokam maserk, zaplavati v katerem izmed bazenov s pogledom na Julijske Alpe ali se ogreti v savnah ali si privoščiti nego obraza in telesa.  Oba bazena imata manjše bazenčke namenjene najmlajšim, kjer lahko varno čofotajo. V savnah so poleg tradicionalne finske savne na voljo še infra ter turška savna.

In medtem, ko se nekateri raje grejejo v savnah, se drugi raje odpravijo na raziskovanje okolice.

Animacijska ekipa Hit Alpinea

Dolgčas vam zagotovo ne bo, k temu bo pripomogla tudi animacijska ekipa, ki je pripravila vrsto aktivnosti. Lahko boste kuhali marmelado, pekli piškote, rezljali buče, skupaj z najmlajšimi zaplesali čarovniški ples in se posladkali na kostanjevem pikniku. Ves čas bo prisotna animacijska ekipa Hit Alpinea, zato si boste lahko privoščili nekaj trenutkov zase, otroke pa prepustite ustvarjanju na raznih delavnicah.

Kulinarični presežki

V hotelih kuha kar nekaj večkrat nagrajenih kuharjev, v slaščičarski delavnici pa nastajajo sladke pregrehe, ki se jim je težko upreti.

Tako kot se je težko upreti ugodni ponudbi s katero se bo začela zimska sezona. Že vsem poznane Boom počitnice v decembru, se bodo nadaljevale z božično in silvestrsko ponudbo, za nadaljevanje pa so vam v smučarski paket zapakirali vse kar potrebujete za brezskrben zimski oddih.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • [SLIKOVITO] s Tomom Vebrom
  Tom Veber, svobodni umetnik in kulturni delavec pravi: "Izčrpan sem, zmeraj težje najdem ravnovesje med delom in prostim časom. Kot svoboden umetnik je moje delo, in posledično s tem povezan zaslužek, velikokrat podvrženo negotovosti."
 • [SLIKOVITO] z Lidijo Bašič Jančar: Ko imamo vsega dovolj, …
  Ko imamo vsega dovolj, bi se najraje skrili v mišjo luknjo.
 • [SLIKOVITO] z Nomi Hrast
  »Poženem kolo ravnovesja in se poiščem v dnevih, ki prihajajo.« To je misel izpod peresa Andreja H. Štruca, ena izmed mnogih, ki v zadnjih mesecih krasijo Maribor.
 • Ni vsa lokalna hrana ekološka
  Toliko kolikor je ljudi, toliko je različnih načinov prehranjevanja, različnih okusov, različnih odtenkov barv na krožnikih. Nekateri se oskrbujejo s hrano iz slovenskih kmetij, določeni pazijo, da te kmetije hrano pridelujejo na izključno ekološki način. Drugi spet kupujejo hrano v trgovini in posegajo večinoma po predelanih živilih slovenskih blagovnih znamk, tretjim pa je vseeno, od […]
 • SLIKOVITO z Lidijo Bašič Jančar – Kako vzljubiti neljuba čustva?
  Vemo, da imajo čustva svoj pomen. Nesmiselno bi bilo, da bi določeno čustvo, ki nam ni ljubo, želeli izničiti. Neljuba čustva nam predstavljajo določeno breme, s katerim težko shajamo. Izziv je morda prav v tem, da poskušamo čustvom ZAUPATI, da vstopajo oz. se pojavijo prav z določenim namenom in da se nikoli ne pojavijo brez […]