fbpx

Kranjska Gora – vabljeni na počitnice, kjer so najlepša jutra

Aktualno, Jutranja., Sprostitev

Jesenski dnevi so še izredno prijetni in kar kličejo k preživljanju prostega časa zunaj. Ni je boljše kombinacije za popolne krompirjeve počitnice kot so: sonce, šumeče listje pod nogami, svež zrak, odlična hrana, najrazličnejše možnosti za vodene izlete ter veliko zabavnih aktivnosti. In kje lahko vse to dobite na enem mestu?

V Kranjski Gori! Tam naravne danosti in obilico možnosti za aktivnosti v naravi lepo dopolnjuje široka ponudba podjetja Hit Alpinea, kjer se prepletajo izvrstna kulinarika, sproščujoče velneške storitve in udobne sobe. 

Vabljeni v Hotel KRANJSKOGOROLANDIJO, kjer bodo z vami prebivale prijazne male pošasti!

Storite nekaj zase, privoščite sebi in svojim najdražjim prijetne trenutke v objemu gora. Kranjska Gora je vsekakor destinacija za vse generacije v vseh letnih časih.

Kompas, Ramada Resort in Ramada Hotel &  Suites  Kranjska Gora

Ponudbo treh hotelov dopolnjujeta velneška centra. Na voljo sta vsem, ki bi se želeli prepustiti spretnim rokam maserk, zaplavati v katerem izmed bazenov s pogledom na Julijske Alpe ali se ogreti v savnah ali si privoščiti nego obraza in telesa.  Oba bazena imata manjše bazenčke namenjene najmlajšim, kjer lahko varno čofotajo. V savnah so poleg tradicionalne finske savne na voljo še infra ter turška savna.

In medtem, ko se nekateri raje grejejo v savnah, se drugi raje odpravijo na raziskovanje okolice.

Animacijska ekipa Hit Alpinea

Dolgčas vam zagotovo ne bo, k temu bo pripomogla tudi animacijska ekipa, ki je pripravila vrsto aktivnosti. Lahko boste kuhali marmelado, pekli piškote, rezljali buče, skupaj z najmlajšimi zaplesali čarovniški ples in se posladkali na kostanjevem pikniku. Ves čas bo prisotna animacijska ekipa Hit Alpinea, zato si boste lahko privoščili nekaj trenutkov zase, otroke pa prepustite ustvarjanju na raznih delavnicah.

Kulinarični presežki

V hotelih kuha kar nekaj večkrat nagrajenih kuharjev, v slaščičarski delavnici pa nastajajo sladke pregrehe, ki se jim je težko upreti.

Tako kot se je težko upreti ugodni ponudbi s katero se bo začela zimska sezona. Že vsem poznane Boom počitnice v decembru, se bodo nadaljevale z božično in silvestrsko ponudbo, za nadaljevanje pa so vam v smučarski paket zapakirali vse kar potrebujete za brezskrben zimski oddih.


Sledite nam


RSS Ustavi se!

 • Ko se vse podre kot domine …
  Pred petimi leti, se mi je po ločitvi in dogovoru glede skrbništva sina, v zasebnem življenju ponovno nasmehnila sreča. Priznam, da nisem pričakovala, niti nisem iskala novega razmerja.
 • Pohvala da ljudem krila
  Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomemba je pri tem pohvala, zato so v Lidlu Slovenija interno nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Svoje zaposlene so povabili, da predlagajo sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli […]
 • Obljubili smo, da bodo prisluhnili, in smo.
  Vseslovenska javna pobuda Ustavi se!, ki je že tretje poletje opozarjala na posledice prehitrega tempa življenja, njihove vzroke in rešitve, se zaključuje. Letos so Slovence nagovorili s pozivoma: Ustavi se! … In povej. / In prisluhni. Tak slogan so izbrali, ker pogrešajo dvosmerno komunikacijo.
 • Manca Fekonja: Jazz me navdihuje in mi ustavi čas
  Manca Fekonja je stara 18 let in obiskuje 4. letnik gimnazije Ljubljana za Bežigradom. Že od malih nog je glasba njen način komuniciranja. To potrdijo tisti, ki jo poznajo in so skupaj z njo odraščali. Manca in glasba sta bila eno.
 • Na “ustavi se dnevu” v Celju
  V soboto smo se Dormeo Slovenija in ekipa Ustavi se! ustavili v Citycentru v Celju.